Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > Trăiește cu adevărat vara cu un parfum de lux, proaspăt și vibrant!

Trăiește cu adevărat vara cu un parfum de lux, proaspăt și vibrant!

Indiferent de unde provin aromele uimitoare din parfumuri, cert este că cele mai bune produse de vară sunt acelea care emoționează, care îți oferă un plus de energie și sunt rezistente pe piele în zilele caniculare. În general, parfumurile cu arome de vară sunt ușoare, proaspete și vibrante, au o dulceață feminină și sofisticată și te pot surprinde cumva prin profunzimea și aromele deosebite date de ingrediente.

Magazinele online oferă în această vară super piese cadou la achiziția unor produse cu parfum ce provin de la branduri de TOP, populare în întreaga lume. Acestea pot avea de pildă note mai ușoare sau mai intense, compoziții florale cu finisaje senzuale de arome lemnoase. Astfel de parfumuri pot fi și din gama celor arăbești sau orientale.

Pentru a avea o senzație plăcută de răcoare, alege în această vară parfumurile ce pot calma și stimula subtil cu note de citrice suculente, lemn de santal, flori ce ating simțurile și spiritul în mod delicat și plăcut cu note de vetiver, iasomie, trandafir și ylang-ylang.

Parfumurile cu note de vârf acvatice și florale sunt îndrăznețe și impresionante. Acestea sunt apreciate vara, când căldura este copleșitoare. La fel de iubite sunt și parfumurile orientale care au note picante, de condimente, ambră și arome dulci, balsamice.

An de an apar parfumuri noi, încântătoare, care pot deveni atemporale. Ele pot avea note de condimente împletite cu flori bogate sau cu note de citrice proaspete, care sunt subtile, senzuale și răcoritoare. Astfel de combinații pot avea și balsamuri picante de boabe de Tonka sau baton de vanilie ce te duc cu gândul la seducția dulciurilor din copilărie, atât de confortabilă. Parfumurile  cu arome suave și dulci impresionează de la prima pulverizare și se găsesc în magazinele online (vezi Notino.ro).

Unele produse de TOP sunt mai scumpe și sofisticate, ele deservind o clientelă exclusivistă, care consideră că un parfum de calitate premium își merită toți banii. Oamenii apreciază parfumul pentru combinația de note și arome, dar și ambalajul acestuia, respectiv sticluța ce are un design seducător ce este original, te face să te simți mai special.

 

Femeile consideră parfumurile cu buchete florale ca fiind romantice, mai ales dacă au note dominante de crini, iasomie, lăcrămioare, frezii și trandafiri cu miros delicat. Astfel de parfumuri sunt șic, sofisticate și perfecte pentru anotimpul de vară. Alegerea parfumului se face însă în funcție de stilul personal, de ceea ce simte fiecare femeie, astfel încât să aibă o stare de bine și să fie mai încrezătoare. Unele arome sunt mai ademenitoare decât altele și de aceea selecția parfumurilor se face ținând cont de preferințe și de stilul inimitabil al fiecărei persoane.

Bărbații energici și pasionați de activități sportive în aer liber – precum înot, ciclism, tenis – sunt interesați de parfumuri captivante, care îi ajută să facă față mai ușor temperaturilor mari și umidității foarte ridicate. Ei vor parfumuri de brand, de cea mai bună calitate, care îi fac să miroase grozav toată ziua, indiferent dacă se plimbă sau aleargă. Majoritatea produselor cu arome de vară au miros de flori, citrice sau note acvatice. Acestea sunt parfumuri sexy de vară, potrivite pentru orice ocazie și amintesc de înot, plajă, stațiunile minunate de pe litoral.

Pentru sezonul de vară sunt recomandate parfumurile proaspete, care au tonuri de frunze de mentă, flori de portocal, bergamotă, lămâie, lemn de santal dar și note fructate. Astfel de parfumuri miros uimitor, dar nu trebuie să fie intense, ci fresh, răcoritoare și rezistente pe piele la căldura verii.

În magazinele online (precum Notino.ro) parfumurile pot fi încercate prin mostre cadou ce sunt livrate acasă. Dacă se doresc cadouri personalizate, atunci produsele pot fi gravate cu laser pe sticluță, cu mesaje speciale, sau pot fi expediate în ambalaje de lux, tip cadou, care arată mult mai elegant și sofisticat.

 

Sursa foto: Notino

Comments

comments

Lasă un răspuns