Esti aici
Femeia.ro > Promo > Nuanțe de par îndrăznețe pentru 2023

Nuanțe de par îndrăznețe pentru 2023

vopsea de păr mov

În anul 2023 ți-ai propus să fii curajoasă și să încerci o nuanță mai îndrăzneață? În acest articol ți-am dezvăluit câteva opțiuni care s-ar putea să te ajute să iei o decizie finală. 

În cazul culorilor puțin mai ieșite din comun va trebui să ții cont de câteva aspecte:

  1. Pregătește-te să fii mereu în centrul atenției!
  2. Adoptă o rutină de îngrijire a părului care să conțină produse speciale pentru părul vopsit.
  3. Selectează cu atenție piesele vestimentare din garderoba ta, astfel încât să obții un look complet armonios și sofisticat.

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta și are în compoziția sa tonuri de roșu și albastru, fiind descrisă de Institutul Pantone ca o nuanță caldă și cool. Având ca inspirație această culoare, propunerile noastre sunt:

  • Roșcatul burgund – Fermecătoare și ispititoare, această culoare nu va trece neobservată, afirmând siguranță, curaj și feminitate.
  • Roșul de cupru – Îmbinarea prețioasă dintre roșcat și nuanțe de blond îți aduce o strălucire roșiatică unică.
  • Roșul coral – Combinația perfectă dintre roșcat și portocaliu care nu îți poate aduce decât o stare de bună dispoziție și multă energie pozitivă.

Dacă ne-am îndepărta puțin de culoarea anului, am putea vorbi despre nuanțe de mov sau violet. O vopsea de păr mov nu doar că te va scoate din anonimat, dar va cuceri prin misterul și eleganța sa toate privirile din jur. Iată ce nuanțe poți încerca:

  • Violet intens – Seducătoare, rafinată și neasemuit de intensă, această nuanță nu dezamăgește prin eleganța și unicitatea ei.
  • Violet glam – O culoare foarte curajoasă, plină de viață și strălucitoare. 

Ce nuanță vei alege anul următorul?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns