Esti aici
Femeia.ro > Promo > Zodiile si efectele pe care le are Luna Noua din 26 aprilie

Zodiile si efectele pe care le are Luna Noua din 26 aprilie

Luna noua avem la fiecare 28 de zile, dar Luna Noua care are loc ACUM are efecte speciale pentru ca este combinata cu alte detalii astrale care fac din acest moment unul special. Este inceputul unui nou ciclu al vietii, este o restartare generala care face ca tot ceea ce vei incepe acum sa se finalizeze bine sau sa continue pe o durata lunga de timp, poate chiar toata viata.

Momentul este special pentru ca este prima Luna Noua dupa Luna Pascala.

Concret aveam trei zodii favorizate, trei zodii foarte grav afectate de aceste fenomene, trei zodii influentate benefic, si trei zodii absolut indiferente la aceste mutatii cosmice. Iata detaliile.

dreamland-1060880_960_720

Trei zodii favorizate: Capricornii, Scorpionii si Berbecii

Pentru nativii acestor zodii pare raiul pe pamant. Toate visele prind contur, iar panurile facute pana acum merg snur. Totul este calm, stralucitor si linistit iar timpul curge in favoarea lor. Urmeaza o perioada de indeplinire a viselor, de recompense pentru munca depusa pana acum. Cele trei zodii primesc atentie, afectiune si nu sunt excluse nici castigurile financiare sau calatoriile pe nepusa masa, dar cu rezultate exceptionale.

Pentru ca reusita sa fie deplina au nevoie de calm, ambitie si putina perseverenta!

Trei zodii grav afectate: Pestii, Balantele si Racii

Pestii se vor trezi in fiecare zi cu fata la cearsaf, iar asta le va crea probleme serioase de comunicare cu cei din jur. Sunt nervosi, nemultumiti, disperati si foarte stresati. Balantele au momente de tensiune maxima, nemultumire si pot marca importante pierderi financiare. Nu au chef de viata si sunt pusi pe scandal si discutii violente. Racii sunt si ei irascibili, tematori, ceea ce nu le sta in obicei, se simt pusi in pericol si pot reactiona violent.

Este bine sa asteptati ca perioada sa treaca. Cu toate acestea puteti demara proiecte noi si puteti face planuri. Curajosii sunt mereu sustinuti de astre!

Trei zodii influentate benefic: Fecioare, Lei si Varsatorii

Nu le curga apa la moara, dar le pica. Nu sunt in cea mai buna forma, dar nici nu trec prin cele mai rele zile. Le este greu si se simt fara chef, dar pot puncta momente de reusita, unele chiar cu totul marete si neasteptate. Mai multa incredere in fortele proprii poate aduce mai multe recompense si mai mult bine.

Varsatorii suntcei mai bine pozitionati, iritarea lor proverbiala, din nimic fiind cea care ii scoate din grupul celor mai avantajate zodii.

Trei zodii imune: Sagetatorii, Taurii si Gemeni

Cele trei zodii sunt intr-un con de umbra care le tine la adapost de orice efecte ale celor doua fenomenene astrale.  Chiar si asa, la adapost nativii acestor trei zodii se dovedesc a fi foarte antipatici in aceasta perioada. Isi vor reveni repede…

Cel mai bine stau Gemenii, care au o relatie buna cu luna. Nu uita! Curajul si indrazneala sunt calitati pe care Universul le iubeste!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns