Esti aici
Femeia.ro > Familie > Sexul în cifre

Sexul în cifre

E plăcut să faci sex. Și e și folositor, așa cum am mai scris aici. Pentru mai bunul mers al dragostei tale, pentru sănătatea ta chiar.

Dar știi tu oare câtă aritmetică conține sexul? Știi câte cifre interesante poți afla citind despre organele sexuale? Bănuiesc că nu, pentru că, dacă-ți place, nu-i așa, ce importanță au lungimea, grosimea, adâncimea sau cine mai știe ce alte dimensiuni și recorduri? Ei bine, mai de amuzament, mai pentru cultura noastră generală și neapărat pentru a ști care cum stăm, hai să vedem câteva cifre!

Ale noastre

Femeile se gândesc la sex de 10 ori pe zi. Oricât ne-am da noi mai cuminți decât ei, bărbații, ne gândim la plăceri carnale mult mai des decât am fost învățate că o facem. Și nu-i rău deloc!

39% din femeile între 30 și 49 ani se masturbează. Dacă ne aducem aminte, într-unul dintre numerele trecute scriam că, în ciuda prejudecăților, masturbarea este un exercițiu chiar recomandat uneori.

o femeie tânără, între 20 și 40 de ani, face amor cam de 150 de ori pe an; cu cât mai tânără, cu atât mai des.

  cu orgasmul stăm mai prost, cu toate că, după cum se știe, suntem maestre în a-l mima; se spune că aproape o treime dintre femeile active din punct de vedere sexual nu au avut niciodată orgasm, iar orgasm în același timp au avut mai puțin de jumătate din cuplurile de pe planetă.

45% din femei preferă poziția misionarului (doar 27% din bărbați preferă această poziție), de unde tragem concluzia că noi suntem mai comode, iar ei ne-ar vrea mai… autoritare.

peste 75% din femei își pierd virginitatea înainte de 17 ani; nu ar trebui să ne pună pe gânduri, pentru că până prin Evul Mediu așa era obiceiul. E adevărat, pe vremea aceea, o femeie nu trăia mai mult de 50-60 de ani, dar, cum spuneam, cu cât mai mult, cu atât mai bun.

 

Ale lor

14-16 cm în erecție, cu o circumferință medie, tot în erecție, de 12-13 cm ar fi dimensiunea medie a unui penis, dacă e mai mic de 7 cm, în erecție, avem o problemă;

45% dintre bărbații care au un penis de dimensiune medie și l-ar dori mai mare, în timp ce mult mai puțini dintre cei cu penis de dimensiuni mici și-ar dori mai mult – fără comentarii;

viteza ejaculării este de 40 m/s și durează, îndeobște, câteva secunde; există însă și un record de… lungime: Horst Schultz deţine recordul pentru ejacularea la cea mai mare distanţă, adică 6 metri, cu 42,7m/s.

73% din bărbații în vârstă de 70 de ani sunt încă potenți.

Și-ale noastre, și-ale lor

o partidă de sex obișnuită nu durează mai mult de un sfert de oră, cu preludiu cu tot; dacă include și sex oral, se prelungește până la 26 de minute.

20% contează actul sexual într-o relație perfectă, dacă e bun; dacă cei doi nu se potrivesc din acest punct de vedere, contează 80%.

odată cu înaintarea în vârstă, frecvența contactului sexual într-un cuplu scade cu 30% (dacă la 30 de ani, să zicem, făceau sex de 2-3 ori pe săptămână, la 40-50 de ani fac de 1-2 ori pe săptămână și tot așa)

36 de ani este vârsta maturității sexuale atât la femei, cât și la bărbați.

100 milioane de acte sexuale se petrec în lume, zilnic.

aproximativ o treime dintre persoanele active sexual au făcut sex la prima întâlnire.

Cel mai tare

Nu știu dacă mai deține recordul absolut, dar legenda rămâne. Warren Beatty, actor la Hollywood (a fost nominalizat de 18 ori pentru Globul de Aur, a câștigat de trei ori, prima dată cu „Splendoare în iarbă“), este cunoscut pentru succesul la doamne și domnișoare. Deja este stabilit că a făcut sex cu nu mai puțin de 12.700 de femei. A fost nevoie de 30 și ceva de ani pentru performanța asta, însă între 22 de ani, când a făcut amor cu prima femeie, și 55 de ani, când s-a însurat cu Annette Bening, una dintre cele mai frumoase și inteligente actrițe de la Hollywood, pe care Beatty nu a înșelat-o niciodată.

 

 

Citește și:

Articol preluat din ediția de martie 2017 a revistei Femeia.
Autor: Irina Tudor Dumitrescu
Foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns