Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > 10 semne ca te place

10 semne ca te place

In mod clar, nu-i esti indiferenta daca:

1. Atunci cand iti vorbeste se apleaca spre tine peste masa.

2. Iti ocupa spatiul cu obiectele personale: isi impinge telefonul sau paharul in partea ta de masa.

3. Te priveste cand intorci capul; poti sa-ti dai usor seama de asta cu ajutorul privirii periferice, specifica femeilor.

4. Indiferent de situatie sau de felul in care este imbracat, are tendinta sa-si ajusteze tinuta si sa-si treaca mana prin par.

5. Face gesturi care tradeaza o anumita nervozitate: isi freaca barbia si/ sau ceafa, isi largeste gulerul, se sprijina de spatarul scaunului, revine in pozitia initiala, aplecat peste masa…

6. Te atinge intamplator ca o usoara lovitura, din greseala, apoi se scuza, atingandu-te din nou, mult mai ferm.

7. Vorbeste mai putin decat tine, iti pune intrebari si se arata dornic sa te asculte.

8. In pauzele de tacere, cauta sa-si concentreze privirea pe orice altceva decat pe persoana ta: se uita in jur la cei din local, cauta din priviri un chelner, studiaza preocupat continutul paharului sau al cestii etc.

9. Daca e fumator, sufla fumul intotdeauna in sus – semn de aprobare si acceptare – si niciodata direct spre tine. Va fuma mai des si se va juca insistent cu bricheta.

10. Nu gesticueaza niciodata cand iti vorbeste, chiar daca are ceva important de argumentat. Daca te place, prefera sa afiseze un comportament calculat si rezervat. In realitate, asta se traduce prin incordare si tocmai lipsa completa a expansivitatii scoate in evidenta celelalte gesturi marunte, care altfel ar trece neobservate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus