Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 4 calitati ale iubitului ideal

4 calitati ale iubitului ideal

1. Este alaturi de tine

Cand se intampla sa fii stresata sau indispusa, nu-si ia picioarele la spinare sau se face ca ploua… Din contra, se straduieste efectiv sa te ajute, fie ca-ti face un masaj, fie ca intervine cand cineva te supara pe la vreo petrecere.

2. Este atent

Asculta cu rabdare si interes cand ii spui detalii despre serviciu, prieteni sau copilarie, este empatic si ii pasa de problemele care te preocupa. Isi aminteste care e programul tau si iti propune planuri pentru momentele in care si tu esti libera, nu doar cand are el timp.

3. Prietenii tai il plac

Persoanele din cercul tau de prieteni pot remarca la el lucruri care tie, din diverse motive, iti scapa. Faptul ca se imprieteneste cu gasca ta demonstreaza ca are planuri pe termen lung cu tine.

4. Este punctual si parolist

Punctualitatea este o calitate importanta a iubitului perfect, alaturi de faptul ca se tine intotdeauna de cuvant. Uita de toti barbatii din trecutul tau care te lasau sa astepti un semn de la ei zile intregi. Acest nou tip demonstreaza ca iti merita atentia: cand promite ca te va cauta, fii sigura ca se va tine de cuvant.

Comments

comments

One thought on “4 calitati ale iubitului ideal

Lasă un răspuns

Sus