Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 4 calitati pe care un barbat le cauta la o femeie

4 calitati pe care un barbat le cauta la o femeie

Multumita lui Mel Gibson stim ce vor femeile. Acum trebuie sa aflam si ce vor barbatii sa gaseaca intr-o femeie. Am intervievat 4 barbati si am incercat sa aflam ce calitati doresc ei sa gaseasca la femeia iubita.

„Imi plac femeile complicate”

„Pare ciudat sa spun asta, insa imi plac femeile complicate. Cele care iti ascund lucruri minunate doar pentru a te face curios si a te indemna sa le descoperi. Vreau ca dupa 2 ani sa nu stiu totul despre ea si sa nu ne plafonam. De asemenea mi-ar placea sa fie amuzanta si inteligenta. Atat de inteligenta inca sa stie ca sunt gelos si ca nu mi-ar placea sa rada la glumele altui mascul” Asta si-ar dori Cosmin Dragu din Targiu-Jiu la varsta de 29 de ani.

„Vreau o femeie matura”

„Nu pot sta alaturi de o femeie care nu stie ce vrea, in primul rand de la ea si apoi de la relatia noastra. Imi imaginez ca asta ar insemna ca-mi doresc o femeie matura si cu picioarele pe pamant. In acelasi timp ar fi perfect daca ar fi deschisa pentru orice cand vine vorba de viata noastra sexuala. Nu sunt obsedat de sex si nici nu-mi plac ciudateniile insa nu ma incanta ideea sa cersesc sex de la iubita mea. Daca nu ma doreste sexual ar fi bine sa-mi spuna. Dincolo de aceste doua aspecte ar trebuie sa impartasim aceleasi domenii de interes: filmele, sportul si cartile.” George V., Bucuresti. (32 ani)

„M-as indragosti de o femeie independenta”

„Ma atrag femeile independente, care nu se asteapta ca barbatul sa plateasca tot timpul. Femeile care nu lucreaza si inca depind de parinti sau de alti barbati nu sunt deloc atragatoare. N-as putea suporta sa muncesc 12 ore pe zi ca ea sa iasa cu banii mei la shopping. De asemenea imi doresc o femeie care stie sa gateasca si sa aiba grija ca sotul ei sa fie fericit.” Mihai Lungu, 40 ani, Iasi.

„Caut o femeie cu sufletul bun”

„Nu-mi plac femeile care barfesc toata ziua, care sunt rautacioase si care incearca sa te enerveze cu nimicuri. Vreau sa aiba un suflet bun si sa ma faca sa ma simt confortabil cu ea. Sa ma inteleaga si sa discute cu mine de fiecare data cand trecem printr-o pasa proasta. Doamnele care prefera sa fuga la prietenele lor pentru a se plange de lucrurile care nu-i plac in relatia ei, nu sunt deloc pe placul barbatilor.” Alexandru Botez, 26 ani, Bucuresti.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus