Esti aici
Femeia.ro > Relatii > 4 pozitii de dormit dupa sex

4 pozitii de dormit dupa sex

Cuibarita la pieptul lui

Bingo! Ai nimerit potul castigator pe plan emotional. Un tip caruia ii place sa-ti pui capul pe umarul lui, langa gat, isi doreste multa intimitate.

Nu doar ca iti ingaduie, dar te trage practic spre cel mai vulnerabil loc al trupului: vena jugulara. Ar trebui sa interpretezi asta ca pe un semn de mare incredere si afectiune.

Pe de alta parte, daca el e cel care se cuibareste la pieptul tau, s-ar putea sa fi dat peste un tip destul de moale, care vrea ca tu sa preiei initiativele… de orice natura!

Semi-iubaretul

Isi intinde un brat peste tine imediat ce ati facut dragoste? E un tip comod, poate un pic flusturatic, dar simpatic.

Si, mai ales, rezoneaza cu dorintele tale; stie ca tanjesti dupa mangaieri si, chiar daca e epuizat, face un efort sa-ti ofere acest contact tactil.

In plus, felul relaxat in care isi sprijina mana pe trupul tau este un indiciu cert ca se simte bine in prezenta ta si ca e multumit de relatia pe care o aveti.

Imbratisarea-lingurita

Desi acest tip increzator in propriile-i farmece e nebun dupa tine, s-ar putea totusi sa fie cam posesiv.

De unde iti dai seama? Pentru ca adopta o pozitie dominatoare, in care trupul lui te invaluie in totalitate. Ce mai… aproape te sufoca!

Daca vrea insa sa stea cat mai aproape si sa-l imbratisezi tu precum o lingurita, mulandu-te pe spatele lui, e semn ca are mare nevoie de protectie si vrea sa-i porti de grija.

Singuraticul

Daca iubitul tau se rostogoleste departe de tine sau iti intoarce spatele dupa ce v-ati iubit dumnezeieste, s-ar putea sa ai de-a face cu un tip caruia ii e frica de angajamente.

Si tine minte: ori de cate ori te rasucesti cu 90 de grade fata de o persoana, dublezi spatiul dintre voi.

Asa ca, daca el este acela care face o asemenea miscare, de fapt, incearca sa iasa din spatiul tau, creand distanta intre voi. Atat fizic, cat si emotional. Nu te grabi insa cu verdictul – poate omul nu stie cum sa iti ofere afectiunea de care ai nevoie…. Fii tu marinimoasa si arata-i!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus