Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > 4 semne ca vrea sa faceti sex

4 semne ca vrea sa faceti sex

 

Iti invadeaza spatiul

Se viseaza in pat cu tine? Atunci va incerca incet-incet sa patrunda in cercul tau intim. Pana sa va apropiati spiritual, va micsora distanta fizica dintre voi – care in mod normal trebuie sa fie mai mare de jumatate de metru. Tot ce se incadreaza intr-o raza mai mica de actiune intra la capitolul „metoda invaziva de curtare”. Daca esti intr-o incapere cu mai multe persoane, barbatul care te doreste va adopta o pozitie prin care sa te izoleze de restul concurentei. Adica: te vrea numai pentru el.

Te provoaca la „duel”

Un tip care te vrea in patul lui va incerca, mai mult sau mai putin constient, sa-ti atraga atentia asupra… barbatiei lui. Atitudinea tipica: relaxat, cu picioarele departate si pelvisul indreptat catre tine. In felul acesta, incearca sa iti transmita ca te doreste. Daca-si aseaza mainile pe abdomen sau le atarna neglijent, intr-un deget, de buzunarul pantalonilor, e clar ca-ti indica „punctul lui forte”. Este efectul tipic al testosteronului „incins” in contact cu feromonii specifici sexului feminin.

Te atinge senzual

Stii deja ca, pentru un barbat interesat de o femeie, contactul fizic incepe inca din faza de flirt. Fie ca, atunci cand iti intinde un pix, mana lui se prelinge lasciv peste a ta, fie ca iti aranjeaza atent o suvita rebela, motivul e acelasi. Totusi, unii tipi pot fi mult mai expliciti. Metoda brevetata: atingerea „intamplatoare si inocenta” a punctelor tale cele mai sensibile – talia, ceafa sau chiar partea de sus a coapselor.

Se linge pe buze

… de pofta, desigur! Si nu cand are in fata un tort delicios, ci cand se uita la tine. Masculul infierbantat arata ca si cand ar fi flamand, pentru ca la nivel carnal, exact asa si este. Expresia fetei ii traduce poftele carnale, fie ca-si da seama sau nu.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns