Esti aici
Femeia.ro > Relatii > 5 lucruri interzise cand faci sex

5 lucruri interzise cand faci sex

Nu face nimic din ceea ce nu vrei

E cea mai mare greseala! Numai TU ai dreptul sa decizi ce sa faci si sa nu faci in materie de sex si nu ar trebui sa lasi pe nimeni altcineva sa decida in locul tau. Te poti lasa induplecata sa indeplinesti o dorinta erotica a iubitului tau, dar daca vezi ca nu-ti face si tie placere, nu repeta experienta. Trebuie sa ajungeti la un compromis. De exemplu, daca el vrea neaparat sex anal, dar tie ti se pare dureros, ademeneste-l cu alte propuneri fierbinti, de la sex oral, la jocuri erotice si pozitii sexuale pe care nu le-ati mai incercat.

Nu te arata scarbita

Asta se leaga de cele spune mai sus. Daca faci ceva ce nu-ti place, slabe sanse ca dezgustul sa nu se vada pe fata sau in gesturile tale. Si toti barbatii vor ca femeile cu care fac sex sa fie extaziate. Asta ii face automat sa se simta bine in pielea lor. Nu vorbim aici de barbatii dereglati care se excita cand provoaca durere femeilor (durere adevarata, nu simulata).

Nu vorbi despre fostii iubiti

Este un subiect tabu atat inainte de sex, cat si in timpul si dupa. Chiar daca spui despre ei ceva negativ, partenerul tau o sa creada ca sunt inca importanti pentru tine, daca vorbesti despre ei (mai ales cand faci sex). Tie ti-ar placea ca amintirea fostei lui iubite sa intervina in momentele voastre intime?

Nu spune „te iubesc” decat daca simti asta cu adevarat

Intotdeauna e dificil sa spui „te iubesc” pentru prima data unui barbat, dar cel mai prost moment e sa i-o spui cand faci sex cu el. Daca, totusi, in culmea pasiunii scapi involuntar „teribilele” cuvinte, incearca sa dregi situatia, adaugand rapid: „Te iubesc… cand faci asta”.

Nu vorbi despre cat esti de grasa

Cand e dezbracat, orice om se simte mai mult sau mai putin gras – mai ales femeile. Renuntand la costumatiile sumare din preistorie, omul a ajuns sa se jeneze de propria-i nuditate. Se simte vulnerabil si expus daca nu are haine care sa-i acopere goliciunea. Dar chiar crezi ca un barbat excitat se mai gandeste si la altceva decat la satisfacerea impulsurilor sexuale? Crezi ca il intereseaza ca ai depasit dimensiunile 90-60-90? Nici vorba! Decat daca incepi tu sa turui despre asta…

Comments

comments

Lasă un răspuns