Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > 5 lucruri "nebune", dar bune

5 lucruri "nebune", dar bune

Incearca un dublu striptease

E duminica dupa-amiaza, va odihniti pe canapea, leneveala pluteste intre voi si televizor… Hei, ce-i asta?! La fapte! Ia-l prin surprindere, scoate-i hainele una cate una, pana nu se dumireste – ca de protestat, nu credem ca e cazul. Dar fa-o alternativ cu scoaterea propriilor vesminte, si nu uita ca „accidental” sa te lipesti de el. I-ai scos tricoul, atinge-l cu sanii; i-ai scos jeansii, fa-l sa-ti simta coapsele. Efect erotic garantat: stie el bine ce urmeaza…

Accentueaza negrul cu maro

Citeste in Cosmopolitan:

  • 5 gaselnite de timp liber
  • 5 trenduri de fete istete
  • 5 idei de rasfat
  • 5 manevre antistres

Renunta la ideea preconceputa ca cele doua culori nu s-ar potrivi; totul e sa alegi nuanta optima si sa te mentii in zona accesoriilor, nu a pieselor majore. Ramai in gama marourilor deschise, de la camel la caramel. Intensitatea negrului si dulceata maroului se armonizeaza si se potenteaza reciproc. Are de castigat intreg ansamblul vestimentar, care capata un aer „western”, natural si dezinvolt.

Lasa sortii sa decida

Vineri seara, planuieste-ti o iesire in oras intr-un mod ceva mai atipic. Scrie pe cate un biletel numele mai multor restaurante sau cluburi – care iti plac sau pe care vrei sa le incerci. Pune toate biletelele intr-un bol si de acum incolo, in loc sa-ti bati capul in legatura cu locul in care sa-ti petreci seara, poti pur si simplu sa… tragi la sorti. O idee amuzanta si foarte eficace.

Complimenteaza-i motorul

Uite o idee ghidusa de incercat la urmatoarea iesire cu prietenele. Zaresti un tip dragut care tocmai se urca pe o motocicleta lucioasa? Du-te la el, zambeste larg si, mangaind usor bordul motocicletei, spune-i: „Frumos… motor. Ma lasi si pe mine sa conduc o tura?” Cel mai probabil ca va raspunde razand ceva de genul: „Glumesti, nu-i asa?” Raspunsul tau: „Da, glumesc. Dar motorul chiar este senzational.” Probabilitatea ca el sa vrea sa continue conversatia este uriasa.

Defineste nivelul stresului „sanatos”

Citeste in Cosmopolitan:

  • 5 gaselnite de timp liber
  • 5 trenduri de fete istete
  • 5 idei de rasfat
  • 5 manevre antistres

Viata este plina de momente si evenimente nebunesti – alerta unui deadline, adrenalina cauzata de enervare, fuga de a prinde un ghiseu deschis sau un autobuz… Energia implicata in acest gen de stres e folositoare, pentru ca e motorul ce duce la bun sfarsit treburile respective. Totusi, cand ajungi sa-ti spui: „Gata, nu mai pot face fata”, e momentul sa reduci motoarele. Ia masuri: invata sa spui mai des nu, renunta la corvezile asumate voiniceste, fa plimbari pe jos. Nu exista viata fara stres, dar a contracara anxietatea e singurul mod de a mentine stresul in marja de siguranta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus