Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > 5 moduri de a impresiona prietenii lui

5 moduri de a impresiona prietenii lui

 

Este valabil şi în cazul femeilor, dar mai ales în cazul bărbaţilor. Prietenii ocupă locul I, şi abia apoi iubita. Asta cel puţin la începutul relaţiei.

Şi mai ştim toate că, fără o aprobare din partea prietenilor lui, este destul de greu să avem vreo şansă. 

Aşa că cea mai bună soluţie este să primim acea aprobare. Prietenii lui trebuiesc impresionaţi, cuceriţi şi câştigaţi de partea ta. 

Iată 5 moduri de a-i impresiona prietenii fără prea mult efort, şi cu succes garantat.

Asistă în mod activ la conversaţie, nu în mod pasiv. Dacă nu ai nimic în comun cu prietenii lui, nu încerca să dai înapoi de la conversaţie. În schimb, pune întrebări şi împărtăşeşte-ţi gândurile. Dovada interesului tău pentru ceea ce prietenii lui au de zis te va duce departe în relaţia cu ei.

Citeste si: Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

Pune-ţi iubitul pe piedestal în faţa lor. Ştii foarte bine că este o idee proastă să te cerţi cu iubitul tău în faţa prietenilor lui. De asemenea, este o idee bună să îl lauzi puţin dacă ai şansa. 

Nu fi o altă Yoko. Este o greşeală frecventă făcută de femei. Nu îl separa de prietenii lui, nici ţie nu ţi-ar plăcea să fii separată de prietenele tale. Mergi pe principiul ăsta şi evită să-i bagi beţe în roate atunci când îşi programează o ieşire cu prietenii.

Citeste si: Cum sa-i arati ca il iubesti

Adu-ţi un ajutor– mai exact, prietene singure. Vei primi puncte în plus dacă vei aduce fete superbe şi la fel de cool ca şi tine la petrecerea prietenului lui. Nu doar că aceste fete pot împrăştia vorbe bune despre tine, dar dacă vezi că se şi înţeleg bine cu vreunul dintre prietenii lui, tu vei fi cea care va fi acreditată cu formarea relaţiei eventualului cuplu.  

Adu mâncare. Calea către inima unui bărbat trece prin stomacul lui, şi este un principiu care se aplică în cazul oricărui bărbat. Invită-i prietenii la tine acasă pentru un festin pe care-l vei găzdui. Invită-i când este un meci. Serveşte mâncarea iar apoi fă-te nevăzută. Lasă-i să se bucure de mâncare şi de meci ca şi cum ar fi într-un bar. Tu vei fi cea care a făcut totul posibil fără a te implica în "seara de băieţi".

Citeste si: Cum ii cuceresti prietenii in 3 pasi

Ce putem face noi femeile pentru a impresiona  prietenii lui ? Mi-ar plăcea să-ţi citesc sugestiile mai jos.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus