Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 5 motive pentru care cuplurile se despart

5 motive pentru care cuplurile se despart

Iata cele mai intalnite 5 motive care duc la o despartire:

Incompatibilitate

Multe cupluri se chinuie din rasputeri sa-si pastreze relatia insa de multe ori nu reusesc deloc. De ce? Poate ca inceputul relatiei a fost ok, chiar daca amandoi avea pareri diferite despre lucruri. Acest lucru aprinde un fel de pasiune in cuplu care in timp insa se transforma in cearta si frustrari. Extremele se atrag pana intr-un punct, insa cand vine vorba de o casnicie lucrurile devin incerte. Cresterea unui copil impreuna si incercarea de a construi o familie cand parerile sunt diferite tot timpul, poate fi destul de frustranta.

Inselatulhttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/motiveart1-1.png

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest subiect. Unele cupluri pot trece peste un caz de infidelitate, pe cand altele nu. Inselatul este de obicei un motiv foarte bun de despartire. Problema este ca de multe ori inselatul apare cand relatia este deja pe butuci, asadar despartirea devine imposibil de evitat.

Momentele in doi au disparut

Nu ai timp de el, el nu are timp de tine. Singurele momente cand iesiti sunt impreuna cu alte persoane. Momentele in care sunteti doar voi doi sunt foarte importante, altfel vei ajunge prietena lui cea mai buna si el tipul care te insoteste la intalnirile cu parintii.

Chimia dintre voi s-a stins

Este destul de usor sa confunzi iubirea cu orice altceva. Chiar daca dormi impreuna cu el asta nu inseamna ca se numeste iubire. Multe cuplu pornesc la drum cu capul in nori, insa dupa cateva luni magia dispare si…nu mai ramane nimic.

Drumuri diferite

Asta este cel mai frustrant motiv. Chiar daca va doriti lucruri foarte diferite in viata asta nu inseamna ca nu-l iubesti si nu te iubeste. Daca tu vrei un copil si el nu sau daca el vrea o casa la tara si tu nu, atunci despartirea devine si ea inevitabila.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus