Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 5 (posibili) rivali ai relatiei tale

5 (posibili) rivali ai relatiei tale

Cand te indragostesti, toata lumea se bucura pentru tine. Apoi, cand treaba devine serioasa, unii dintre cei bucurosi de dragostea ta pot incepe sa strambe din nas si chiar sa bage bete in roate, uneori fara sa-si propuna acest lucru:

Mama lui

E deja cliseu imaginea mamei de baiat ferm convinse ca nici o duduie nu-i de nasul odorului ei. Chiar daca ti se pare ca ai cucerit-o, ai grija ce faci si mai ales ce vorbesti, fiindca, intocmai ca la tribunal, orice spui se poate intoarce impotriva ta. Nu-i dezvalui prea multe intimitati, nu te lauda ca iubitul tau adora ce-i gatesti si mai ales n-o vorbi de rau in fata lui. Daca ai ceva de reprosat, fa-o cu diplomatie, fara sa-i dai lui senzatia ca are de ales intre tine si ea.
 

Mama ta

Desi mamele de fete isi “adopta” cu usurinta ginerii, tocmai o atitudine prea… mamoasa poate dauna noii tale relatii. Stiu ca e greu sa nu mai fii fata mamei, dar niste limite trebuie trase de la inceput. Deci fara cheia de la apartament pe mana soacrei mici (si nici a celei mari) si fara amenintari gen “plec la mama”. Gestioneaza singura si cu maturitate un eventual conflict.
 

Prietenul lui cel mai bun

Nu vrei sa stii cate strambe poate baga un prieten de suflet, de bere si de meci cand simte ca-si pierde partenerul de distractii! Solutia? Nu-i interzice iubitului tau sa-si vada amicul si nu pune punct tabieturilor lui pe motiv ca “acum esti cu mine”. El trebuie sa ia aceste decizii, iar din zelul cu care o face vei deduce si cata importanta acorda relatiei voastre.
 

Prietena ta cea mai buna

Daca te-ai cuplat si n-o mai suni, nu-i mai raspunzi la mesaje si nu mai iesi cu ea la cafea s-ar putea s-o transformi – pe buna dreptate – din prieten in dusman. Tot va veti intalni pana la urma si nu va face decat sa-ti reproseze cat de mult te-a depersonalizat proaspata relatie. Inainte de a o condamna, ia vezi, are dreptate?
 

Animalul de companie

Daca el e alergic la parul de pisica si tu nu poti dormi fara Pusi a ta, e grav. Daca dogul lui german te enerveaza, iar el nu misca in front fara cainele lui, iar e grav. Discutati deschis problema animalelor de companie si gasiti o solutie viabila pentru amandoi, altfel blanosul sau blanoasa va poate pune relatia pe butuci.
 

 

Comments

comments

Leave a Reply