Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 5 semne ca relatia ta este pe drumul cel bun

5 semne ca relatia ta este pe drumul cel bun

Iata 5 semne usor de recunoscut intr-o relatie sanatoasa si frumoasa:

Esti tu insatihttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/fericireart1.png

Asta este probabil cel mai bun semn ca te simti bine in relatia ta si ca totul merge ca pe roate. Poti comunica fara probleme si nu trebuie sa te ascunzi dupa deget cand ai o problema. Asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti ca o nebuna daca simti nevoia insa e bine sa stii ca poti fi tu ori de cate ori simti nevoia.

Ai incredere in el

Pur si simplu. Nu-ti da niciodata niciun semn ca te-ar insela sau ca l-ar interesa altcineva. Asta este bine, putini barbati reusesc sa se bucure de incredere deplina din partea partenerei. Asta ii ofera si lui stabilitate si tie. Increderea e greu de castigat insa atunci cand ea exista totul are un alt ritm.

Te distrezi alaturi de el

Daca nu te distrezi alaturi de el precum o faceai la inceput poate e timpul sa faci ceva. Insa daca distractia e cat trebuie si cand trebuie, bucura-te. Multe persoane spun ca: un barbat care nu te face sa razi nu merita atentie.

Nu te plictisesti niciodata

Da, nu iti spune nimic, nu ii spui nimic, pur si smplu e acolo langa tine si tu te simti bine. Desi nu faci nimic special cu el, nu te plictisesti niciodata. Toate momentele cand sunteti impreuna sunt relaxante si frumoase.

Dormi bine cu el

Somnul este foarte important. Pare un lucru minor insa atunci cand nu ai parte de un somn bun pentru ca el doarme pe tot patul sau din orice alt motiv, devii nervoasa si lucrurile incep sa se zguduie. Asadar daca ai parte de un somn bun alaturi de iubitul tau sa stii ca asta se poate numi fericire.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus