Esti aici
Femeia.ro > Relatii > 5 sex-trucuri de la barbati

5 sex-trucuri de la barbati

Iata cam ce spun ei, barbatii, ca ii face fericiti pe plan erotic:

Minunata apa

Inainte sa se „armeze” cu prezervativ, strecoara-i in „caciulita” cativa stropi de lubrifiant pe baza de apa. Se va simti mai confortabil. Iar daca vrei ca miscarile sa fie si pentru tine mai line, umezeste si exteriorul prezervativului cu acest lubrifiant.

Atingerea de catifea

Cumpara perne de diferite marimi si forme si folositi-le ca suport in timpul partidelor de sex. Veti descoperi cu ajutorul lor unghiul optim de penetrare pentru orice pozitie sexuala.

Mana magica

Cand il masturbezi, nu insista asupra unei singure zone. Capul penisului este extrem de sensibil, in timp ce baza lui suporta mangaieri mai ferme. Alterneaza miscarile si nu neglija niciun centimetru. Orgasmul lui va fi garantat si puternic.

Placere dubla

Barbatii se dau in vant dupa pozitia in care ei stau pe un scaun, iar femeia se aseaza in poala lor. Este una dintre cele mai sigure cai spre o penetrare adanca si placuta pentru ambii parteneri.

Telefonul erotic

Cand se asteapta mai putin, da-i un telefon si sopteste in receptor cu cel mai seducator ton posibil: „Ma gandesc la tine”. Atat. Apoi inchide. Ai mare grija insa ca numarul pe care-l apelezi sa fie al lui!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus