Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > 5 tipuri de femei pe care barbatii le detesta

5 tipuri de femei pe care barbatii le detesta

Femeile nu ezită să îşi întocmească o listă de motive pentru a urî bărbaţii, încercând să demonstreze astfel că atunci când vine vorba de efortul depus într-o relaţie, numai sexul masculin este cel care are de muncă. Adevărul este că nu este întotdeauna vina bărbatului. Bărbaţii au şi ei motivele lor pentru a da vina pe partenere atunci când ceva merge prost. Mai mult decât atât, există anumite tipuri de femei de care bărbaţii încearcă mereu să se ferească.

Femeia exagerat de ataşată

Acest tip de femeie face parte din coşmaul orcărui bărbat. Ea emană disperarea de a se căsători şi nu ezită să vorbească despre acest lucru cât de des poate. Acest ataşament exagerat este un amestec de nesiguranţă, de posesiviatate şi de alte probleme legate de respectul de sine. Din păcate, bărbaţilor le este greu să identifice această tipologie din timp. La începutul relaţiei, aceste femei par să fie independente, dar pe măsură ce relaţia avansează, această nevoie de a fi în centrul atenţiei începe să se manifeste.

Femeia egoistă

Spre deosebire de celelalte tipuri de femei, acestea chiar prezintă un interes pentru bărbaţi la început. De ce? De dragul de a vâna. Ele reprezintă o adevărată provocare tocmai pentru că par inabordabile. Dar există mulţi bărbaţi care urăsc acest tip de femeie deoarece ele par foarte puternice şi nu emană nevoia unei prezenţe masculine în viaţa lor. Tocmai din cauză că sunt egoiste şi concentrate numai pe nevoile lor, aceste femei pot fi seducătoare într-o secundă şi foarte distante şi reci în secunda următoare. Ele folosesc ura lor pentru bărbaţi ca pe un scut pentru a se asigura că nu vor fi rănite niciodată.

Femeia care se supraestimează

Se spune că femeile care au parte de sucees îi fac pe bărbaţi să se simtă ameninţaţi iar acest lucru este chiar adevărat, până la un anumit punct. Bărbaţii nu sunt ameninţaţi de femeile care au succes, ci mai de grabă de părerea că aceste femei nu au nevoie de ei. Dacă o femeie are o carieră frumoasă, deţine o casă şi are o viaţă socială activă, ea va considera că nu depinde de bărbaţi. Şi chiar dacă bărbaţilor le plac femeile independente şi nu caută o relaţie cu o femeie care se bazează pe ei pentru tot, ei îşi doresc o femeie care să îi iubească.

”Moara stricată”

Pentru un bărbat, o femeie care vorbeşte foarte mult nu este neapărat catalogată ca fiind bună sau rea. Există femei care sunt acuzate pe nedrept că ar vorbi prea mult când, în realitate, ele vorbesc mult doar pentru că discută despre un subiect de mare interes pentru ele. Într-o lume a femeilor, toţi oamenii vorbesc împreună; într-o lume a bărbaţilor, când o persoană vorbeşte, ea nu trebuie întreruptă sub nici o formă. Şi dacă o femeie întrerupe un bărbat în timp ce acesta vorbeşte, el nu îşi va dori să mai continue discuţia iar femeia respectivă va fi catalogată ca fiind… o ”moară stricată”.

Femeia cu aşteptări absurde

Din motive pe care încă nu le cunoaştem, femeile se aşteaptă ca bărbaţii să ştie mereu ce se petrece în mintea lor. Drept urmare, acest tip de femeie ajunge să testeze bărbatul de lângă ea folosind răspunsurile lui ca un instrument pentru a măsura iubirea. Acest tip de comportament este evitat de către bărbaţi deoarece nici unui bărbat nu îi face plăcere să răspundă mereu la ghicitori.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus