Esti aici
Femeia.ro > Relatii > 6 locuri unde trebuie sa faci sex

6 locuri unde trebuie sa faci sex

Viaţa ta sexuală a început să fie plictisitoare? Iată câteva idei de locuri perfecte pentru sex.  Experienţele sexuale în afara dormitorului te pot apropia mai mult de partenerul tău, te învaţă mai bine ce anume te excită şi te pot face să te simţi mai împlinită din punct de vedere sexual.

La duş
Dacă ai chef de o partidă scurtă şi pasională, sexul la duş este perfect pentru tine. Încearcă dimineaţa, pentru a-ţi începe ziua cu zâmbetul pe buze sau seară, după o zi obositoare.

La un eveniment
Fie că este vorba de o nuntă sau un grătar cu prietenii, să dispari cu partenerul tău pentru o partidă scurtă poate fi foarte incitant. Caută o toaletă liberă, de preferat nu una nu foarte frecventată; cu siguranţă nu îţi doreşti să fi întreruptă!

În faţa oglinzii
Acest loc nu este tocmai potrivit dacă eşti complexată de corpul tău, pentru este posibil să te simţi inhibată. Cu toate acestea, este foarte incitantă şi inedită.

Sex pe plajă
Sexul în locuri publice este extrem de excitant pentru că cineva poate să apară în orice moment. De asemenea, este ceva ce nu poţi face oricând, astfel încât este o idee interesantă pentru a-ţi condimenta viaţa sexuală. În plus, este vară, deci nu poţi rata momentul!

Pe acoperişul unui bloc
Cu siguranţă ai văzut multe filme în care un cuplu ia cina pe acoperişul unui bloc. Ce spui dacă după acest moment romantic alături de iubitul tău începeţi o partidă de sex? Cum spuneam şi mai sus, sexul în locuri publice este incitant, iar pe acoperişul unui bloc şansele ca cineva să vină peste voi sunt mult mai reduse.

În pădure
Acesta este un loc… aproape public, fiindcă nu vă va deranja nimeni. Ia cortul cu tine şi petrece o seară romantică alături de iubitul tău în mijlocul naturii.

Tu câte dintre aceste locuri ai încercat?

Afla ce regrete au femeile si barbatii cand vine vorba despre sex

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus