Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 7 false motive sa te desparti de el

7 false motive sa te desparti de el

Omul pe care-l iubesti are si defecte, plus ca uneori se manifesta altfel de cum te-ai astepta tu. Iar tentatia e, mai ales la nervi, sa elimini din schema incriminatul, in ciuda tuturor sentimentelor care v-a legat. Inainte de a da cu piciorul la tot ce ai construit in relatia ta de suflet, iata cam care ar fi motivele pentru care, orice ar zice lumea si revistele pentru femei, n-ar trebui sa alungi un barbat din viata ta:

1.Nu-ti place cum se imbraca.

Tu esti mereu machiata, aranjata, pe tocuri, iar el nu iese din blugi? Asta nu-i motiv sa dai papucii unui om bun… Doar daca nu-l iubesti! Jeansi cu camasa – iata un look proaspat si elegant pe care l-ar putea aborda. Eventual cu asortarea camasilor la tinutele tale.

2.Se uita dupa altele pe strada.

Daca n-o face ostentativ, mitocaneste, si doar ii fug ochii, e ok. Asta nu inseamna ca te gaseste pe tine mai putin atractiva, ci pur si simplu a remarcat calitatile cuiva. Jura ca tu nu mai intorci capul dupa niciun barbat frumos!
 

3.N-ai timp pentru tine.

Cat a fost pasiune nebuna, nu te-a deranjat sa stati bot in bot, dar acum simti ca-ti ia aerul. Asta nu-i motiv de despartire, relatia doar o va lua pe alt fagas. Incepe sa accepti invitatiile la cafea de la prietene, mergi singura la coafor sau la shopping, si va intelege el ideea.

4.V-ati certat rau de tot.

Ei bine, abia acum sunteti un cuplu adevarat – sustin psihologii! Nu exista relatie serioasa fara descarcare de (mari) tensiuni, asa ca lasa prostiile, kiss and make up!

5.Iti spune ca nu-i pregatit de casatorie.

Sinceritatea lui nu-i motiv sa te dezici de el. Daca simti ca te iubeste, ca e cu sufletul langa tine, merita sa astepti sa prinda curajul de a face marele pas.
 

6.Nu aveti pasiuni comune.

Tie-ti place sa citesti, lui sa joace biliard. Tu vrei la mare, el la munte. Rezolvarea nu e despartirea, ci compromisul, in sensul bun al cuvantului. Lasati fiecare de la voi, adoptati pasiunile celuilalt si distractiile se vor diversifica!

7.Nu mai simti fluturasi in stomac.

Si daca te desparti de el si te cuplezi cu altul, dupa o vreme tot asta se va intampla. Accepta transformarea pasiunii nebune intr-un sentiment cald, confortabil, care iti da siguranta si incredere. Asta-i sentimentul ce trece proba timpului.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus