Esti aici
Femeia.ro > Relatii > 7 pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

7 pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

Care dintre aceste pozitii sexuale te avantajeaza?

Pe la spate cu un picior ridicat

Barbatii iubesc pozitia pe la spate tocmai de aceea noi iti oferim un sfat.: atunci cand te afli in pozitie, spune-i sa-ti ridice un picior si sa-l tina cu mana langa soldul lui. Astfel te va penetra mult mai bine iar testiculele lui vor atinge clitorisul tau. O senzatie extraordinara pentru amandoi.

Misionarul cu perne

Stim ca barbatii sunt innebuniti dupa aceasta pozitie insa noi iti propunem sa incerci ceva nou. Aseaza sub fundul tau o perna mare sau mai multe, depinde cat de bine stai si cum te simti. Te va penetra mult bine iar ideile noi sunt bine venite in dormitor.

Pozitia lingura

Este pozitia ideala pentru diminetile in care vrei sa faci sex. Astfel vei evita respiratia urat mirositoare iar el te poate mangaia in voie si te poate atinge cu tot corpul in timp ce te penetreaza.

Tu deasupra

E lenes? Ii place sa-ti vada sanii si mai ales sa te vada cum te misti? Ei bine, aceasta pozitia ii va satisface toate dorintele.

Citeste si: 5 lucruri la care tanjeste orice barbat!

Tu deasupra (cu spatele la el)

In aceasta pozitia se va bucura de spatele tau care se unduieste usor si de o vedere memorabila spre fundul tau. Nu ezita, intoarce-te cu spatele cand stai tu deasupra.

69 + 1

In timp ce ii faci sex oral, aseaza fundul cu vederea spre el. Spune-i (desi nu va fi nevoie) sa-ti mangaie clitorisul, sa-ti introduca un deget in vagin sau orice altceva insa nu-l lasa sa-ti faca sex oral. Astfel ii vei trezi dorinta mult mai tare.

Cu fundul in aer

Nu te speria pentru ca este o pozitie foarte usor de practicat. Cand esti pe spate, spune-i sa-ti ridice picioarele atat de mult incat fundul tau sa fie in aer. Chiar mai bine de atat, spune-i sa-ti tina fundul cu mainile in timp ce se misca usor si te penetreaza cum trebuie.

Comments

comments

Leave a Reply