Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 7 semne ca te insala

7 semne ca te insala

Crezi că iubitul tău te înşală? În primul rând nu devenii paranoică. Verificarea obsesivă a telefonului lui şi a mesajelor de pe Facebook sunt semn de iubita obsedată, nu de iubit care înşală.

Dar dacă îţi spune instinctul că te înşală? Atunci verifică lista de mai jos, şi dacă trei situaţii se potrivesc, atunci este clar: te înşală

1.De la un timp este mai distant. Dacă pare mai rece şi distant, atunci sigur ceva nu este în regulă. Dar poate avea probleme la serviciu, sau cine ştie ce altceva. Aşa că înainte să-l suspectezi că te înşală, întreabă-l ce-l frământă.

2.Se enervează din nimic. Se enervează imediat dacă îl întrebi despre o anumită colegă de serviciu, sau dacă îl întrebi de ce a întârziat? E posibil să îl mustre conştiinţa şi singurul mod în care se poate apăra este devenind defensiv.

3.Devine secretos. Dacă şi-a schimbat de curând parola de la telefon sau tresare când intri în cameră când el vorbeşte la telefon şi închide brusc, atunci cu siguranţă ascunde ceva.

4.Îşi schimbă look-ul. Dacă brusc îşi schimbă tunsoarea, sau stilul în care se îmbracă, poate fi doar pentru că vrea să vadă cum îi stă, sau poate că vrea să impresioneze pe cineva – nu pe tine.

5.Găseşte scuze. Dacă şi-a vizitat părinţii de trei ori în ultima lună, sau găseşte fel de fel de scuze pentru a nu petrece timp cu tine, iar asta se întâmplă din ce în ce mai des, înseamnă că este un motiv la mijloc.

6.Şi-a înşelat fosta iubită. Se spune că dacă a înşelat o dată, o va face şi a două oară, aşa că fii cu ochii în patru.

7.Îţi spune că vrea o pauză. Dacă îţi spune asta, atunci este clar că are pe altcineva. Nu te aştepta ca această pauză să va apropie, ci mai mult, vă va îndepărta şi înstrăina. Gândeşte-te bine ce îţi doreşti şi abia apoi da-i un răspuns.

Câte din situaţiile de mai sus se potrivesc relaţiei tale?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus