Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > 8 lucruri repetitive pe care femeile le spun barbatilor

8 lucruri repetitive pe care femeile le spun barbatilor

Fie ca vor sa se desparta de cineva sau pur si simplu vor sa atraga atentia, femeile folosesc foarte des urmatoarele fraze:

Trebuie sa vorbim…

Cand ceva nu merge bine sau pur si simplu s-a plictisit cu tine, iti va spune fara nicio jena: draga, diseara trebuie sa vorbim ceva important. De cele mai multe ori aceasta fraza reprezinta sfarsitul relatiei.

Trebuie sa stii ceva…

Desi o relatie plina de sinceritate este visul tuturor, de cele mai multe ori nu se transforma in realitate. Cand o femeie foloseste aceasta fraza este timpul sa recunoasca ceva. Ce anume? Fie si-au inselat partenerul si vor sa recunoasca, fie au facut in trecut ceva ce le macina constiinta si trebuie neaparat sa marturiseasca totul.

Mi-e indiferent

Femeile sunt incapatanate. Cand acestea gresesc cu ceva, nu vor admite asta imediat. Vor folosi aceasta minunata fraza: mi-e indiferent. Asta inseamna ca nu sunt pregatite sa discute pe marginea subiectului si vor sa schimbi imediat subiectul. In alte cazuri, folosesc fraza pentru a ascunde faptul ca le deranjeaza foarte mult ceea ce se discuta.

Stii ce zi este astazi?

Daca o femeie te-a intrebat asta, sigur ai uitat un eveniment important din viata voastra. Asadar, nu degeaba detii un smartphone, pune rapid in telefon toate datele importante. Un reminder te scapa de aceasta fraza.

5 minute…

Te pregatesti sa prinzi filmul, sa ajungi la teatru, sa te intalnesti cu seful la o bere si ti-a spus sa stai 5 minute? Cel mai bine ar fi sa te asezi confortabil in fotoliu si sa citesti acest articol.

Nu incepe cu mine

Femeile iubesc sa spuna ce au in minte si cum vad ele lucrurile. Daca ii oferi aceasta ocazie si incerci sa schimbi discutia spre ele vei auzi rapid: Nu vorbeam despre mine, nu incepe cu ce fac eu. Pai nu? Doar discutia era despre tine, fii atent si asculta.

Esti un porc

Istoria ne arata o femeie care sta acasa si are grija de copii. Astazi lucrurile nu mai stau asa. Femeile ies mult mai des in oras si au dreptul sa faca si sa spuna orice. Daca un barbat nu a facut curat dupa el, sau a gresit cu ceva grav va fi imediat pus la perete si etichetat: porc.

Hai sa ramanem prieteni

Femeile pot fi mame sau iubite. Mai greu pot fi prietena unui barbat, mai ales daca a fost iubire candva intre ei. Asadar, daca o fosta iubita iti spuna ca vei ramane prieten cu ea, e foarte putin probabil sa se si intample asta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus