Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Accesoriile sexuale eco

Accesoriile sexuale eco

Accesoriile sexuale sunt ultima reduta cucerita de trendul „verde”. Sa ai masina hibrid, blanuri eco si turbine eoliene pe acoperisul casei nu mai e o noutate. Dar accesoriile sexuale? Un prezervativ vegan, niste catuse biodegradabile, un vibrator din lemn de mahon sau lubrifianti organici? Asta da! E ceva ce nu toata lumea stie si are.

Noua piata a produselor sexuale reinventeaza clasicele obiecte „datatoare de placere”. Prezervativele nu se mai fac din piele de animal macelarit in abator, ci din fibre vegetale. Vibratorul nu mai merge cu baterii, ci se incarca la soare, si e confectionat din lemn sau din sticla, nu din plastic. Lubrifiantii nu mai contin substante chimice toxice, ci sunt organici, iar catusele si bicele sunt biodegradabile.

Asa ca, daca iti pasa de topirea ghetarilor, reciclare si disparitia faunei si a florei, data viitoare cand mergi la sex shop, intereseaza-te de oferta de produse eco. Ai de unde sa alegi si, pe langa placere fizica, vei avea si satisfactia ca faci un bine planetei, pe care atatia dintre noi o exploatam.

Se pare ca in secolul 21 zicala „Faceti dragoste, nu razboi” s-a transformat in „Faceti dragoste, nu distrugeti planeta”. Pana si Biserica Catolica e de acord cu eco sexul, deoarece acesta promoveaza planificarea familiara bazata pe ovulatie, in loc de contraceptive chimice. In ritmul acesta, e foarte probabil ca recomandarile actuale ale Uniunii Europene – prezervativele sa fie facute din latex obtinut din arborele de cauciuc, biodegradabil – sa devina in curand norme obligatorii.

Comments

comments

Sus