Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Ajuta-l sa gaseasca punctul G

Ajuta-l sa gaseasca punctul G

Cum facem, daca partenerul nu gaseste punctul sensibil, renumitul punct G, noi cum o scoatem la capat? Cum rezolvam problema patima, dorinta, satisfactie? Ei bine, cu putin curaj se rezolva totul. Nimeni n-a zis ca femeia nu trebuie sa aiba initiativa. Ba dimpotriva.

Mangaieri cu adresa

Nimic nu iese cum trebuie fara preludiu. Pentru ca preludiul este ca un dans ritual in timpul caruia cei doi parteneri incearca sa-si spuna, fara cuvinte, doar prin atingeri, ce vor.

Se spune ca atunci cand merge, potrivirea sexuala conteaza in proportie de 20%, dar cand nu merge, conteaza cam 80%.

Este momentul potrivit sa-i „spui” si tu lui ce si cum. Fara brutalitati insa. Daca-i spui prea direct sau ii arati locul asa, ca si cum ai arata un punct pe harta, cu latitudine si longitudine precise, s-ar putea ca bietului om sa-i piara cheful. Prin urmare, usurel, ca din intamplare, directioneaza-i mangaierile spre locul cu pricina. Ajuta-l sa gaseasca si intensitatea potrivita, pentru ca asta are mare importanta.

Pune degetul pe…

Daca situatia se complica si omul e prea prins ca sa inteleaga apropoul, iar tu oarecum nerabdatoare, ia-i mana si, ca si cum „l-ai ajuta” la mangaieri, ba indepartandu-te, ba apropiindu-te, intr-un voluptuos joc de-a „rece-cald-fierbinte”, adu-l la locul cu pricina.

Si de-acum, lasa-l sa se descurce singur. Fii sigura ca o va face. Isi va da seama de stratagema pana la urma. Dar asa, mai pe ocolite, poate fi nu numai interesant, dar chiar excitant.

Dar daca nici tu nu stii?

Ei, aici e o problema. Se mai intampla. Ai fost educata ca nu se cade sa vorbesti in gura mare cu partenerul despre „lucrurile” astea, asa ca da, ai ajuns la varsta asta si nu stii exact nici daca ai avut vreun orgasm pana acum, nici daca ai vreun punct G. Ce-i de facut?

Mergeti pe… incercate. Se stie, si asta e stabilit stiintific, ca punctele erogene se afla, la femei, in tot felul de locuri: pe gat, pe sani, in spatele genunchilor, intre pubis si ombilic, in spatele lobului urechii si, da, in anume zone ale vaginului. E bine sa le incercati pe toate, ba chiar si combinatii. Pentru ca s-ar putea ca punctul tau G sa fie o combinatie de doua zone erogene. Una peste alta, totul, chiar si tatonarile astea, trebuie facute cu delicatete si duiosie.

Comments

comments

Lasă un răspuns