Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Apropierea – medicamentul indragostitilor

Apropierea – medicamentul indragostitilor

 

Exista o mare diferenta intre o relatie superba si una normala. Relatia superba are acel ceva de care nu se bucura toata lumea. Nu este un secret este pur si simplu un sentiment care iti trece prin tot corpul atunci cand doar tu si el sunteti in aceeasi incapere.

O senzatie puternica si un zambethttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/apropiereart1-1.png

Daca te regasesti in acest articol, probabil vei trage aer in piept si vei zambi strengareste pentru ca sigur stii despre ce vorbesc. Momentele de apropiere sunt si trebuie sa fie cele mai frumoase momente dintr-un cuplu.

Atunci cand in mijlocul noptii te trezesti alaturi de el si ai senzatia ca doar voi doi sunteti pe pamant este de nedescris. Acea apropiere te ajuta sa treci peste orice obstacol vei intalni alaturi de el. Nu trebuie data la o parte ci trebuie incurajata.

Totul se intampla cu un motiv

Aceste apropieri, care iti iau respiratia, uneori te pot ajuta atunci cand ramai singura. Gandeste-te foarte bine daca atunci cand este plecat simti ca intre voi doi legatura spirituala ramane si este intacta atunci apropierile voastre si-au facut datoria.

Insa daca atunci cand pleaca, te simti singura pe pamant si ai impresia ca relatia ta s-a sfarsit nu este tocmai bine. Partenerul nu trebuie sa fie legat de tine, tocmai de aceea legaturile astea invizibile dintre doi oameni trebuie sa existe pentru ca relatia sa poata merge mai departe.

Conversatii cu suflet

Probabil cel mai important lucru intr-o relatie este comunicarea si nu degeaba se spune ca sufletele vorbesc intre ele atunci cand noi dormim. Pare poetic, insa atunci cand iubesti si esti indragostit este foarte important sa-ti hranesti zilnic acest sentiment. Este fragil si poate fi calcat in picioare foarte usor.

Asadar, sfatul meu este sa-ti respecti iubitul atat de mult incat sa-i spui nu doar lucrurile bune ci si senzatiile rele pe care le ai in legatura cu el. Trebuie sa-l tii si cu picioarele pe pamant, pentru a putea vedea cat de reala este de fapt dragostea ta pentru el.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus