Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi

Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi

 

Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi nu doar de Ziua Indragostitilor. Iubirea nu are nevoie de date in calendar, iar femeile iubite, iubesc in fiecare zi. Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi cu gesturi mici si simple, cu gesturi marunte, care, fiecare in parte, sunt declaratii de dragoste. Daca vrei sa-i arati jumatatii tale ca este o persoana speciala, daca vrei sa-l surprinzi, daca vrei sa-l faci sa se simta iubit si sa se gandeasca la tine ca la femeia visurilor sale sau daca vrei doar sa adaugi o infuzie de prospetime relatiei voastre, iata cateva idei.

Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi!

Tu stai la taclale cu fetele? Iesi cu fetele? Lasa-l si pe el sa mearga la meci (sau la bere) cu baietii. Barbatii au nevoie sa petreaca timp impreuna, tot asa cum noi avem nevoie sa stam la taclale cu fetele. Marele secret este sa nu-l descosi dupa ce vine acasa de la o intalnire cu prietenii: nu il intreba nici cine a fost, nici despre ce au vorbit. O va face din proprie initiativa… pentru ca nu-l intrebi.

Arata-i ca-l iubesti si lasa-l sa cumpere el. Esti pe cale sa cumperi un nou obiect electrocasnic. Lasa-l pe el sa aleaga marca, performantele. Castigi de doua ori: ii oferi satisfactia de care are nevoie, ca un cap de familie ce este, si nu vei fi acuzata ca ai ales tu aparatul care s-a stricat inainte sa iasa din perioada de garantie.

Da-i dreptate! Este perfect sa-i dai dreptate in situatii minore sau atunci cand nu ai nimic de pierdut daca este el cel care are ultimul cuvant. Castigi dreptul la ultimul cuvant in situatiile cu adevarat importante, evident, mai rare.

Arata-i ca-l bati la cap si nu-l bate la cap. Barbatii au o alta logica de viata decat femeile. Si acesta este un detaliu de care trebuie sa fim constiente noi, femeile, pentru ca ei, barbatii, nu pot, psihic, sa inteleaga diferentele. In consecinta, nu-i cere sa faca ceva insistand si repetand prin viu grai. Nu va face ceea ce ii ceri si, in plus, este posibil sa-ti reproseze insistenta. Vrei sa-l faci sa-si aminteasca ceva important? Trimite-i un mail, scrie mesajul pe coltul rubricii preferate din ziar, pune un biletel la baie, dar nu ii repeta la infinit acelasi lucru.

Lasa-i lui telecomanda. Arata-i in felul acesta ca-l iubesti in fiecare zi! Barbatii iubesc telecomanda de la televizor. Cea mai buna solutie este sa accepti deciziile lui. Nu pierzi, cu adevarat, nimic. Daca nu iti place programul de la televizor, citeste, joaca-te cu copiii, fa-ti manichiura! Sau culca-te! Tu esti cea care are de castigat.

Admira-l si lauda-l! Mai ales dupa varsta de 40 de ani, barbatii au nevoie de confirmari. Daca-i oferi confirmari, tu esti cea care are de castigat. Lauda-i calitatile de sot, de barbat, de tata. Si nu uita ca lauda adusa lui se va intoarce in favoarea ta!

Arata-i ca-l iubesti avand grija de el. Da-i ceea ce vrea, inainte sa stie ca isi doreste. Ai grija de rezerva de lame de ras, ai grija sa gaseasca o cutie cu bere in frigider, gateste-i mancarea preferata. Acestea sunt gesturi marunte care merg si raman la suflet.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus