Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Barbatii nu se tem de casatorie

Barbatii nu se tem de casatorie

Exista ideea ca barbatii se tem de casatorie. O serie de emisiuni, filme sau promovarea unor situatii in care barbatii se dovedesc nestatornici si lipsiti de interes fata de institutia casatoriei, au contribuit la perpetuarea mitului ca barbatii nu agreaza idee de a fi casatoriti sau, mai rau, ca se tem de casatorie.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/25/447083.jpgAfla ca realitatea este exact pe dos. Barbatii nu doar ca nu se tem de casatorie, dar considera ca acesta este cel mai important eveniment din viata lor. Acestea sunt datele unui studiu care dupa ce a chestionat 20.000 de barbati a ajuns la concluzia ca nu se tem, nici nu fug si nici nu ezita cand este vorba despre casatorie.

Rezultatele studiului au dovedit ca 95% dintre barbati vad casatoria ca fiind scopul vietii lor, in timp ce 92% au declarat ca respecta institutia casatoriei si considera normale si necesare rigorile acesteia.

Totodata, acest studiu a dezvaluit faptul ca 36% dintre barbati considera ca cea mai importanta trasatura a partenerului de viata este loialitatea acestuia fata de partener.

Nici detaliile legate de necesitatea unor contracte prenuptiale nu sunt o necesitate cand vine vorba despre casatorie, doar 8% dintre cei chestionati considerand ca este foarte important ca viitoarea sotie sa semneze un contract prenuptial.

Una peste alta barbatii nu se tem de casatorie, dar se gandesc mult inainte de a lua aceasta decizie, de cele mai multe ori mai mult decat o fac femeile.

Cei mai multi dintre cei chestionati au spus ca perioada asa numita a casatoriei de proba este foarte necesara, 85% spunand ca acesta etapa este necesara si utila.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus