Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Camerele de hotel impulsioneaza viata sexuala

Camerele de hotel impulsioneaza viata sexuala

Articolul care urmeaza nu aduce nimic nou, dar confirma cu lux de amanunte ceva ce stiam toti, dar nu prea recunoasteam. Camerele de hotel impulsioneaza viata sexuala si nu oricum, ci in mod substantial.  

O camera de hotel poate sa condimenteze si sa impulsioneze viata sexuala. Inchide bine usa acasa, imbraca-te sexy, ia-ti telefonul, laptopul si cadrul de credit si muta-te in hotel pentru 48 de ore. O sa fie palpitant, tonic, relaxant si odihnitor. In fond si la urma urmei traim o singura viata, nu?

Ce anume face ca intr-o camera de hotel lucrurile sa devina foarte intense?

 

Sexul are nevoie de variatie, asa ca mai bine schimbi locul nu partenerul. O camera de hotel vine cu tot confortul de care ai nevoie, vine cu aerul curat si misterios, cu cearceafuri scrobite si bine calcate, cu un pat mare, moale si bun. In plus o cina, o baie parfumata, un halat moale si pufos sunt contabilizate la preludiu. Adauga linistea, intimitatea totala si lipsa de griji pe care le aduc o camera de hotel.

Totodata, serviciile oferite de marile hoteluri ajuta cuplurile sa uite de sarcinile care erau distribuie fiecaruia acasa. Spre exemplu, somnul la hotel poate fi foarte odihnitor. Camerele elegante si draperiile groase, linistea si (repet) confortul sunt garantia unui somn mai mult decat odihnitor. Te vei trezi cu pofta de viata dimineata!

Mai frumos decat somnul intr-un hotel este desteptarea. Sunt hoteluri in care obloanele pot fi deschise de un buton montat pe noptiera patului, asadar, din pat se dezvaluie lent o dimineata insorita. Sau iti poti bea cafeaua in pat si poti savura pe indelete un corn cu miere si suc de portocale. Delicios si … provocator, dupa o noapte intensa alaturi de partener.

Transforma holul hotelului in birou. Iti poti rezolva trebuirile rapid in holul hotelului. Ai laptopul la tine, doar. De asemenea, dupa cateva ore petrecute in holul hotelului, o plimbare in oras pare sa fie cea mai buna alegere, avand in vedere ca personalul hotelului se ocupa de aranjarea intregii camere. Un pranz relaxant in doi si o poti lua de la capat. Iti recoamna cina in camera…

Tentant, nu?
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus