Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Cand e cazul sa renunti la o prietenie?

Cand e cazul sa renunti la o prietenie?

Ati fost mai apropiate decat daca ati fi fost surori, v-ati spus bune si rele, v-ati ajutat ori de cate ori ati avut nevoie, fara sa stati pe ganduri.

Si, deodata, nu mai raspunde la telefon. Iti tot promite ca va vedeti si apoi, de fiecare data, se iveste altceva mai important de facut. Cand te suna, spune doua vorbe si inchide. Asta nu mai e prietenie, iti zici… Dar stai! Sa vedem, sa ne socotim:

  • Nu cumva chiar are ceva foarte important de facut? Te-ai gandit s-o intrebi? Poate ca prietenia asta a fost, in ultimul timp, doar dintr-o directie? Este momentul sa-i dai un telefon si s-o intrebi daca nu are nevoie de ajutor.
  • Nu cumva a fost ceva intre voi? O disensiune terminata in coada de peste? In cazul asta, ar trebui lamurita problema. Si nu se poate lamuri decat redeschizand subiectul. Daca ti se pare ca tocmai asta o face sa dea inapoi, renunta o vreme si las-o pe ea sa revina.
  • Nu cumva ai facut sau a facut ea ceva care a inselat increderea celeilalte? Daca e asa si nu mai puteti comunica, atunci e cazul sa renunti la aceasta relatie.

Comments

comments

Lasă un răspuns