Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Cand e cazul sa renunti la o relatie?

Cand e cazul sa renunti la o relatie?

Sunteti din ce in ce mai straini unul fata de celalalt. Nici certurile nu mai sunt ce-au fost; nu mai au vlaga, dar nu mai sunt urmate nici de impacari furtunoase. Uneori, nici nu-ti mai amintesti daca e acasa sau nu. Concluzia ar fi ca trebuie sa renunti la relatie. Ia-o usor si vezi daca:

  • …nu cumva este vorba doar despre… delasare? In sensul ca sunteti prea siguri unul pe celalalt. Lucrurile au intrat pe un fagas care ar putea deveni periculos, dar deocamdata e liniste si pace. Prin urmare, uita de despartire si fa o nebunie. De pilda, propune-i un weekend romantic, pe nepusa masa.
  • …nu cumva are pe altcineva? Si fii sigura ca, daca intr-adevar te intereseaza chestia asta, o poti afla foarte repede – doar esti femeie… ai un al „saselea simt”. Daca chiar are o amanta, exista doua solutii: fie va despartiti – pasnic sau cu scandal – fie ajungi la concluzia ca de fapt va iubiti, iar el doar s-a simtit neglijat. Asa ca, il ierti si-o luati de la capat.
  • …nu cumva firul care va lega la inceput s-a rupt de tot si stati impreuna doar ca sa impartiti cheltuielile casei sau educatia copilului? Daca simti asta, e semn sigur ca trebuie sa puneti punct relatiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus