Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cand femeile ii enerveaza pe barbati

Cand femeile ii enerveaza pe barbati

Cand femeile ii enerveaza pe barbati? O spun chiar ei. Marturisirile lor dovedesc ca femeile au o spectaculoasa colectie de expresii si fraze pe le cred inofensive, dar care ii enerveaza pe barbati. Femeile se scuza si spun ca toate aceste motive de enervare ale barbatilor sunt lipsite de temei.

Cand femeile ii enerveaza pe barbatii cu ceea ce spun

"Nu mai lasa capacul ridicat la toaleta!”, "Dar de ce sa nu facem altfel?”, "Nu lasa dezodine in baie!" sunt afirmatiile care ii scot din sarite pe barbatii. In opinia loc capacul de la toaleta poate sta si ridicat, intrebarea "de ce?" ar trebui eliminata din vocabular, iar ideea cu a nu lasa dezodine in urma, permisa doar mamelor.

O a doua categorie de afirmatii ale femeilor care ii scoate din sarite pe acestea sunt comentariile la adresa mamei lor, la felul in care conduc si cand critica cu ironie fostele iubite.

Sorin, un tip haios de vreo 40 de ani ne-a povestit: "Ma scoate din sarite foarte, foarte tare, atunci cand ii dau telefon sotiei mele, de pe mobil, iar primul lucru pe care il face este sa ma chestioneze unde sunt".

Cu greu Alexandru, de 32 ne-a spus ca iubita lui ii devine antipatica atunci cand conditioneaza ceva, cu altceva si in felul asta il obliga sa fac ceea ce nu vreau doar pentru a-l ma lasa sa faca ceva ce ii place. "Imi spune: mergem la ziua lui Andrei – Andrei este cel mai bun amic al meu pe care ea nu-l poate suporta, daca merg la masa la parintii ei. Groaznic ma enerveaza. Si daca refuz, ne certam teribil…." spune Alexandru, amuzat. Apropo de cearta. Statistici rautacioase arata ca un cuplu se cearta de circa 312 ori pe an….

Ce ii mai enerveaza pe barbatii? Sa le spui ca ei fac prost ceea ce tu, femeie fiind poti face bine. Ii enerveaza sa-i intrebi daca te-ai ingrasat sau nu, dupa cum se pare ca-i scoate din minti atunci cand promiti ca esti gata in cinci minute si termini cu aranjatul abia in 30 de minute sau mai mult. Intre noi fie vorba, ceea ce ii enerveaza pe barbati este uneori justificat. 

Toate femeile stiu ca a asocia ceva ce-i place, cu ceea ce nu-i place o sa fie considerat de barbat ca fiind o forma de santaj. Va ajunge sa deteste si ceea ce ii face placere, nicidecum sa-i placa ceea ce ii era nesuferit.

Nu ii critca mama! Cel mai bine este sa-ti faci din mama lui un aliat. Nu-i critica prietenii. mai bine intra si tu in gasca lor, sau impreieteneste-te bine macar cu unii dintre ei.

Nu-i pune conditii. Mai bine roaga-l. O rugaminte este imposibil de refuzat daca este corect formulata si daca barbatul accepta o rugaminte nu o sa-ti reproseze nimic. Ii las iluzia liberului arbitru.

Barbatii pot fi manipulati mai usor decat crezi la prima impresie, iar tehnicile sunt in subconstientul oricarei femei. Secretul este ca toate acestea sa fie facute cu eleganta, delicatete, dar mai ales cu perseverenta.

In loc de final trebuie spus ca fiecare problema are solutiile ei, iar dupa o disputa fiecare are propriul sau stil de a se impaca.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus