Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Ce fac barbatii si nu recunosc

Ce fac barbatii si nu recunosc

Bărbaţii îşi construiesc o imagine de dur, dar dincolo de aceasta toţi bărbaţii fac o mulţime de lucruri, cele mai multe pe ascuns, pe care nu le recunosc. Iată ce fac bărbaţii şi nu recunosc.

Bărbaţii se îngrijesc regulat. Este primul lucru pe care bărbaţii îl fac şi nu vor să recunoască. Dacă vedeţi un bărbat cu pieptul curat, sprâncenele îndrăzneţ aranjate şi buzele roz ca un trandafir, să ştiţi că bărbatul respectiv nu s-a trezit aşa. Bărbaţii sunt clienţi fideli ai saloanelor de înfrumuseţare, folosesc produse de înfrumuseţare şi, în general, au grijă de ei.

Bărbaţii comandă băuturi de fete. Şi ei se asatură de berea rece ca gheaţa sau paharul de whisky, şi îşi comandă băuturi considerate a fi de fete, gen Pina Colada sau Bloody Mary.

Bărbaţii se uită la comedii romantice şi deseori sunt încântaţi. Acesta este unul din acele lucruri pe care bărbaţii le fac dar nu vor să le recunoască! Da, bărbaţii adoră să se întindă câteodată pe canapea, să îmbrăţişeze un bol cu popcorn şi să urmărească o comedia romantică. Ba chiar versă şi câte o lacrimă.

Bărbaţii plâng, ceea ce este admirabil şi demn de stimă! Bărbaţii urăsc să se afle în public că glandele lor lacrimale funcţionează. Nu-şi vor lăsa lacrimile preţioase să-şi facă apariţia în public.


Bărbaţii adoră să mângăie şi să fie mângâiaţi.
Greu de crezut, dar asta este realitatea! Există mulţi bărbaţi care nu vor să recunoască faptul că adoră să fie mângâiaţi şi să se îmbrăţişeze cu persoana iubită. Totuşi, un studiu recent arată că cele mai multe dintre cuplurile care adoră să se îmbrăţişeze sunt mai sudate şi mai lipsite de stres. Există mulţi bărbaţi care refuză să recunoască faptul că adoră să-şi apeleze persoana iubită folosind tot felul de diminutive.

Bărbaţii se analizează între ei. Când sunt abordaţi pe această temă, bărbaţii îşi vor trage faţa de oameni serioşi şi vor merge mai departe. Totuşi, trebuie precizat că ei îi analizează pe ceilalţi bărbaţi la muncă, la sala de sport şi chiar la mall. Partea bună este că nu comenteaza!

Un bărbat îşi suge burta, pentru a arăta mai sexy. Este amuzant, dar adevărat. Orice bărbat are tendinţa de a-şi suge burta, pentru a arăta mai bine, mai ales când este în compania unei femei frumoase sau când trebuie să facă o poză. Un bărbat îşi suge burta şi îşi ţine respiraţia în speranţa că va reuşi să ascundă cele câteva kilograme în plus.

Comments

comments

Lasă un răspuns