Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Ce iti poate spune dansul despre barbati

Ce iti poate spune dansul despre barbati

Orgoliosul

Este un barbat pasional, care are incredere maxima in propria lui persoana. Caracteristica lui principala pe ringul de dans (dar si in afara lui): adora sa conduca.

Esti o tipa cu nerv? Atentie: acest tip de barbat se inflameaza instantaneu atunci cand este contrazis. Femeile cu care se potriveste cel mai bine sunt inteligente, deosebit de „decorative”, dar care nu-i ies niciodata din cuvant.

Daca il placi, nu incerca sa-l joci pe degete; este atat de orgolios incat daca intrevede cel mai mic pericol de refuz, se va reprofila rapid catre o tipa mai… supusa.

Independentul

Il recunosti dupa look-ul futurist, updatat la ultimele tendinte in moda. Cum nu se da in vant dupa zbantuielile in pereche, este mare fan al muzicii house.

Are o personalitate puternica, cu toate ca adesea este mai degraba discret in ceea ce priveste viata lui personala. Tehnica lui de curtare este „musca si fugi”.

Daca vrei sa-l cuceresti, arata-i ca si tu esti puternica, o femeie pe picioarele tale. Nu-l sufoca niciodata; atunci cand isi simte amenintata libertatea, instinctul il indeamna sa dispara rapid din peisaj.

Timidul

Usor nehotarat, acest barbat poate fi rapid reperat intr-un club prin miscarile lui sovaielnice si multitudinea stilurilor de dans abia schitate. Deoarece nu se simte tocmai in largul lui pe ringul discotecii, nu te astepta sa faca el primul pas. Vrei sa ti-l adaugi la „colectia de cuceriri”? In cazul acesta, fii tu cea care deschide discutia. Va fi teribil de fericit ca l-ai bagat in seama.

Nu uita sa nu-l iei prea tare: se va retrage in cochilia lui, de unde cu greu mai poate fi determinat sa iasa. L-ai prins deja in mreje? Felicitari, al tau e! Chiar pentru toata viata, daca-l vrei…

Senzualul

Melodiile lui preferate sunt cele care ii permit sa-si exprime caracterul fierbinte, gen latino sau R&B. Adora sa danseze lipit de tine si te priveste direct in ochi, mangaindu-te senzual pe spate. Pentru el, contactul fizic este deosebit de important. De aceea, daca doresti sa-l seduci, imbraca-te in haine din materiale fine la atingere.

Vrei sa-ti manance din palma? Da o fuga la salonul cosmetic: pielea catifelata, hidratata temeinic este un „must have” daca vrei sa impresionezi un tip senzual. Tocmai ai „achizitionat” un astfel de barbat? Pregateste-te sa traiesti clipe unice, fiindca tipul va face tot ce-i sta in putinta ca sa-ti fie pe plac.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus