Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Ce le place in secret barbatilor la “Totul despre sex”?

Ce le place in secret barbatilor la “Totul despre sex”?

Desi n-ar recunoaste in ruptul capului, fii sigura ca si barbatii se uita la „Totul despre sex”! Sunt si ei fascinati de apetitul sexual al Samanthei si de sfaturile amoroase ale lui Carrie. Site-ul Shine.yahoo.com a chestionat cativa barbati despre ce ii face sa se uite la serialul HBO. Iata cateva raspunsuri:

  • „Totul despre sex” este o adevarata incursiune in mintea femeilor. Multi reprezentanti ai sexului tare sustin ca modul de gandire al iubitelor lor este pentru ei un mister imposibil de elucidat. Serialul este o oglinda a rationamentului feminin si barbatii ar da orice ca sa poata patrunde in acest univers necunoscut. In plus, de unde altundeva ar putea sa afle ca Manolo Blahnik este o marca de pantofi si nu un tip care incearca sa le fure iubita?
  • Spre deosebire de alte seriale cu si despre femei, „Totul despre sex” ofera credibilitate si prin prisma personajelor lui masculine. Barbatii care urmaresc serialul spun ca se regasesc in rolurile jucate de semenii lor, deoarece sunt prezentati cu bune si cu rele. Nu reprezinta idealul masculin, asa cum se intampla in alte filme, ci le sunt evidentiate si defectele, fapt care apropie mult personajele de realitate.
  • Barbatilor le place sa vada o relatie din perspectiva feminina. Desi multe reactii ale personajelor din serial sunt previzibile, nu putini sunt cei care incep sa le inteleaga mai bine pe iubitele lor dupa ce regasesc cate ceva din comportamentul lor pe micul ecran.
  • Barbatii se simt mai putin vinovati pentru ca judeca femeile dupa aspect, atunci cand vad ca si ele pot fi superficiale in formarea parerilor despre ei. Carrie si prietenele ei din „Totul despre sex” isi permit sa fie critice la adresa tuturor barbatilor care le ies in cale, dovedind cat de usor ii pot trimite la plimbare de la prima vedere.
  • Barbatii sunt incantati sa afle ca femeile se gandesc la sex la fel de mult ca si ei. Iar detaliile picante ale Samanthei despre vreo aventura de-o noapte ii tin si pe ei in fata televizorului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus