Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Ce nu spui niciodata sotului

Ce nu spui niciodata sotului

Unele lucruri nu se spun. Niciodata. Nici macar sotului tau!

Da, am avut orgasm (cand nu este asa)

Daca minti in aceasta privinta, trebuie sa stii ca doar tie iti faci rau. Tu vei ramane nesatisfacuta iar el cu senzatia ca esti multumita. Trebuie sa stie adevarul. Este sotul tau si este gata sa asculte ce anume nu face bine si cum poate repara „problema”.

Esti exact ca tatal tau

Inainte sa deschizi gura si sa-i spui o asemenea propozitie, mai bine ai sta si ai gandi pentru doua secunde. Nu conteaza care este motivul pentru care el pare sa semene cu tatal lui, sigur nu este unul bun iar tu nu faci decat sa jignesti doar persoane in acelasi timp: pe el si pe tatal lui. Daca esti nervoasa, paraseste incaperea in care este el, gandeste situatia la rece si apoi spune-i ce te deranjeaza.

Cand ai de gand sa-ti gasesti alt job?

In primul rand ai nevoie de argumente multe si solide. Daca tot vrei sa-i demonstrezi ca jobul lui actual nu este potrivit pentru el, spune-i si de ce. Vino cu solutii, ce anume crezi tu ca i s-ar potrivi. Altfel nu faci decat sa-l frustrezi, degeaba.

Mama m-a avertizat ca vei face asta

Ceva te-a enervat foarte tare daca ai putut sa-i spui asta. El nu trebuie sa stie ca tu si mama ta vorbiti despre el in felul acesta. Chiar daca mama ta a prezis viitorul, asta trebuie sa ramane intre tine si ea.

Lasa asa cum e. Am sa fac eu restul

Daca i-ai spus asta in timp ce se straduia sa faca ceva pentru tine sau pentru a te face pe tine multumita, mare greseala. In primul rand, sotul trebuie sa fie cel care sustine familia si cea mai capabila persoana din casa. Apoi, nimeni nu vrea sa auda ca nu a facut sau ca nu poate face ceva bine. Lasa-l sa termine ce a inceput, spune-i ca e bine si apoi rezolva totul asa cum vroiai tu.

Tu intotdeauna faci… Tu niciodata nu faci…

Aceste doua propozitii nu trebuie folosite niciodata, cu nimeni. De ce? Pentru ca transmit, din start un ton negativ. Nu poti avea rabdare sa asculti pana la capat pentru ca e inceputa gresit propozitia.

Ai grija de copii. Nu fa asta, nu-i du acolo, nu le spune despre…

Este tatal lor, are voie sa se joace cu ei cand vrea si cum vrea. Iar daca a decis ca vrea sa le povesteasca despre Big Bang la doar 2 ani, lasa-l in pace. Nu-l poti limita chiar si atunci cand nu esti cu el.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus