Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Ce-si doresc barbatii

Ce-si doresc barbatii

Poate părea paradoxal, dar bărbaţii au şi alte aşteptări de la o relaţie în afară de interesul pentru o femeie cât mai frumoasă. Iată ce-şi doresc bărbaţii atunci când se angajează într-o relaţie.

Să se distreze. Bărbaţii ştiu că discuţiile intime asigură momentele memorabile, dar vor şi lucruri mai pământeşti de la o relaţie. Ca de exemplu … distracţie. Trebuie precizat că mulţi bărbaţi nu vor să se implice într-o relaţie serioasă de teamă că rutina şi plictiseala îşi vor face apariţia în viaţa lor.

Să facă lucruri pe care de obicei nu le-ar face. Un bărbat ţine foarte mult la timpul său liber şi la momentele petrecute în compania prietenilor de pahar. Totuşi, o relaţie serioasă îi poate oferi posibilitatea de a face unele lucruri pe care nu le poate face în compania prietenilor de pahar. Poate părea surprinzător, dar şi bărbaţii adoră să fie implicaţi, din când în când, într-o cină romantică sau un maraton de vizionat filme alături de iubită.

Să aibă parte de entuziasm în dormitor. Plictiseala din dormitor îl face pe un bărbat să-şi piardă interesul vizavi de o relaţie. Sexul este important, iar bărbaţii adoră ca sexul să fie entuziasmant, indiferent că vorbim de prima partidă, a doua sau a 299-a. O viaţă sexuală activă asigură un confort potrivit în relaţia de cuplu şi menţine viu interesul faţă de parteneră. Lucrurile simple fac diferenţa. Ne gândim aici la încercarea de poziţii noi sau un strop de spontaneitate.

Chimie. Îndrăgostiţii încep să se distanţeze unul de celălalt când conversaţiile lor devin mohorâte şi neinteresante. Bărbaţii adoră femeile care ştiu cum să menţină conversaţiile interesante, chit că vorbim despre întâlniri faţă în faţă sau discuţii purtate prin intermediul mesajelor scrise. Cele mai bune relaţii sunt cele în care partenerii nu rămân fără subiecte de discuţie.

Independenţă şi spaţiu. Niciun bărbat nu-şi doreşte să se implice într-o relaţie cu o femeie care să-i stea tot timpul cu cuţitul la gât. Prima regulă a unei relaţii ar trebui să fie – trăieşte şi lasă să trăiască. O femeie care are o viaţă a ei şi respectă spaţiul partenerului va avea foarte puţine motive să-l bată la cap pe acesta pentru a solicita explicaţii.

Umor. Nimic nu impresionează mai mult un bărbat decât o femeie care ştie să-l facă să râdă. Poate nu au puterea să recunoască niciodată, dar bărbaţii caută întotdeauna o femeie care să fie mai amuzantă decât ei.

Bărbaţii caută femei cu care să se laude. Nu vorbim doar despre femei frumoase. Bărbaţii trăiesc un adevărat sentiment de împlinire când se întâlnesc cu femei incredibile. E nevoie ca femeia să aibă cel puţin o caracteristică pe care bărbatul să o laude în continuu, chit că vorbim de inteligenţa ei, de înţelepciunea ei, de simţul umorului. Nu în ultimul rând, bărbatul se laudă inclusiv cu modul în care femeia respectivă îl face să se simtă.

Comments

comments

Lasă un răspuns