Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Ce vor barbatii de la femei, dar nu spun niciodata

Ce vor barbatii de la femei, dar nu spun niciodata

Există lucruri pe care bărbaţii le vor de la femei dar nu vor spune niciodată cu exactitate ce.

Sincer, nu ştiu de ce nu-şi exprimă nevoile într-un mod mai clar. Cu siguranţă că le-ar fi mai uşor dacă ar face-o. Cred că în parte o fac din cauza faptului că ei cred că noi ştim deja aceste lucruri.

Hai să vedem ce vor bărbaţii de la femei,  dar nu spun  niciodată ce.

1. Respect

Bărbaţii vor cu disperare să aibă parte de respect din partea femeilor din vieţile lor. Dacă ai dubii în această privinţă, întreabă-ţi bărbatul şi vezi ce zice. Să dai dovadă de respect faţă de bărbatul tău înseamnă să pui preţ pe gândurile, ideile, acţiunile şi sentimentele lui. Înseamnă că-l consideri important şi să i-o arăţi prin propriile tale acţiuni.

Citeste si: Semne ca inca il iubesti (I)

2. Admiraţie

Respectul merge mână în mână cu admiraţia. Bărbaţii iubesc admiraţia, dar există nişte complicaţii. Ea trebuie să fie una sinceră pentru a funcţiona.

3. Camaraderie

Bărbaţii apreciază camaraderia femeii de care le pasă. Poate că vrea să-l însoteşti la meciul de golf de sâmbătă sau, pur şi simplu, să i te alături pe canapea atunci când urmăreşte serialul lui preferat. Ideea este că te vrea prin preajma lui şi ăsta este un lucru minunat.

Citeste si: Gesturi romantice pentru iubitul tau

4. Un însoţitor atrăgător

Bărbaţii apreciază faptul că femeile din viaţa lor au grijă să arate bine. Nu trebuie să fi un fotomodel pentru a-l face fericit. Fă puţin efort pentru a arăta bine şi poţi avea încredere în faptul că vei arăta superb în ochii lui.

5. Un ton plăcut al vocii 

Bărbaţii apreciază un ton plăcut al vocii femeii cu care are o relaţie, şi oricum, nu este ceva ce apreciem cu toţii ? Cu toţii apreciem un ton vocal frumos şi amical.

Citeste si: Cum reaprinzi pasiunea in relatie

6. Încurajare

Bărbaţii apreciază încurajările şi au nevoie de ele . Le place să ştie că femeile lor le ţin partea, înveselindu-i. Credinţa ta în el este importantă.

7. Apreciere

Bărbaţilor le place să fie apreciaţi şi nu-ţi ia mult timp să-ţi exprimi aprecierea faţă de ei. Un simplu „ mulţumesc” acompaniat de un zâmbet cald sunt suficiente pentru a-ţi exprima aprecierea pentru ceea ce face el pentru tine.

Citeste si: Cum il faci sa te doreasca mai mult

8. Independenţă

Bărbaţii iubesc independenţa. Asta nu înseamnă că vor să fie lăsaţi în pace tot timpul, dar vor să fie în stare să facă  lucruri fără a da raportul sau a se simţi vinovaţi. Ţine minte să-i acorzi bărbatului tău timp de petrecut împreună cu prietenii lui sau de unul singur.

9. Susţinere

Cu toţii avem nevoie de susţinere, iar bărbaţii nu sunt diferiţi din acest punct de vedere. Fă-l să ştie că eşti mereu în spatele lui şi că oricât de exagerată îţi poate părea ambiţia lui, dacă este important pentru el, acel lucru este important şi pentru tine.

Citeste si: Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

10. Vrea să se simtă dorit

Chiar dacă eşti de părere că ştie că îl vrei, arătă-i-o oricum!

Bărbaţii vor să se simtă doriţi, iar atunci când nu se simt doriţi de către tine, încrederea lor va avea de suferit. Flirtează, fă-l să ştie că te excită şi că te simţi norocoasă datorită faptului că eşti împreună cu el!

Acum a venit rândul tău să împărtăşeşti cu mine. De ce are mai multă nevoie bărbatul tău de la tine? De abia aştept să-ţi citesc răspunsurile.

Comments

comments

3 thoughts on “Ce vor barbatii de la femei, dar nu spun niciodata

  1. ok,am inteles ce vor ei de la noi femeile…..acum scrie-ti,va rog,ce vor femeile de la barbati

  2. Si noi femeile ne dorim aceleași lucruri de la ei,ne dorim să fim admirate,ne dorim sa fim înțelese si ne dorim 100 de alte lucruri de la ei…

Lasă un răspuns

Sus