Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Ce vor barbatii sa auda in pat

Ce vor barbatii sa auda in pat

Incearca sa invingi orice timiditate si sa spui clar lucrurilor pe nume. Deseori o astefel de atitudine ii va fermeca pe barbati. Afla ce vor barbatii sa auda in pat.

"Atinge-ma acolo". Este o demonstrate de incredere in tine si o dovada ca te intereseaza ca el sa te cunoasca cu adevarat. Explorarea senzoriala stimuleaza viata sexuala si cimenteaza orice relatie.

Limbajul murdar.
Aceasta chestiune poate parea la prima vedere o provocare, dar in fapt este o dovada de incredere manifestata in cuplu. Depinde de fiecare in parte cum abordeaza aceasta chestiune, dar este cert ca barbatiilor le place o astfel de atitudine mai vulgara in pat pentru ca, pentru ei, este provocataoare.

  • Stiluri de sex pentru femei adevarate

" Vreau sa ma uit". Aceasta este unul din acele lucruri pe care vor barbatii sa le auda in pat. A vedea ceea ce se inatmpla este expresia constientizarii implicarii intr-o relatie. Reversul medialiei este sexul pe intuneric sau partidele amoroase cu ochii inchisi care vorbesc despre neimplicare si executarea unor obligatii.

" Vreau sa fac sex". O astfel de afirmatie spusa de o femeie este ca si cum ai baga cheia in contact si ai porni motorul. Depinde doar de yine cat de repede accelerezi la viteza maxima a …. masinii. Oricum este bine de spus ca barbatii adora o astfel de atitudine. Trebuie adaugat ca este genul de expresia care poate fi folosita in cuplurile consolidate, care se cunosc, care s-au sudat. Mai mult este o buna formula care poate reaprinde pasiunea, mai ales in cuplurile care au o experienta de viata in comun in spate.

" Vreau sex oral". Afirmatia este dinamita curata si continua afirmatia anterioara. Este o alta forma in care faci declaraii de dragoste. Daca nu ai indrazneala de a spune asa ceva atunci este bine sa te analizezi si sa vezi daca esti in relatia cu adevarat potrivita pentru tine. Afirmatia vorbeste si despre avantajele pe care le aduc relatiile pe termen lung cand cei doi isi pot spune unul altuia orice. Dar absolut orice!

" Imi place cum mirosi". Este formula magica pe care o poti spune partenerului tau. In opina barbatilor o astfel de declaratie este mai valoroasa decat o declaratie de dragoste, iar daca ea vine atunci cand iubitul tau este transpirat dupa o zi de munca este cu atat mai pretioasa pentru el. Barbatii spun ca asta ii face sa se simta cu adevarat barbati si au o dovada palpabila a faptului ca femeia de langa ei ii iubeste. Evident femeia o sa fie rasplatita pentru aceasta declaratie!

Afla care sunt cele 5 dorinte erotice tipic masculine
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus