Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cearta-l cu pasiune

Cearta-l cu pasiune

 

Cand esti intr-o relatie plina de pasiune este absolut normal ca din cand in cand sa ai parte de certuri care te fac sa-ti fiarba sangele in trei secunde. Te temi de aceste certuri? N-ai de ce si hai sa-ti explic si cum functioneaza aceasta teorie.

Alunga plictiseala

E frumos ca la 50 de ani sa te bucuri de o relatie cuminte, calma si ca la carte. Daca insa ai doar 30 de ani si poate chiar mai putin, ai sa te plictisesti cumplit daca nu te inghiontesti putin cu partenerul de viata. Cunosti probabil momentul acela cand, ii arunci cu pantoful in cap si apoi iti ceri scuze si-l saruti razand cu toata inima. Acele momente vor trece asa ca nu intrerupe o cearta decat daca ajunge unde nu trebuie.

Fii stapana pe situatie

Referitor la: nu opri o cearta, nu trebuie sa ma intelegi gresit, nu sunt pro certuri insa de multe ori te ajuta sa-ti ucizi cativa nervi si cativa demoni cu care te imprietenesti in timpul zilei la birou. Asa ca, lasa-l sa tipe, tipa si tu si la final zambiti impreuna la cat de multe prostioare tocmai ti-a spus sau i-ai spus.

Nu provoca, asteapta

Nu incepe sa te certi cu el fara motiv. Ideea pe care eu incerc sa ti-o transmit este urmatoare: nu fugi de o cearta buna, ci las-o sa se intample in limitele bunul simt.

Daca incepi sa fii atenta si sa opresti toate certurile care s-ar putea ivi, te vei frustra fara motiv. Vei aduna in tine tot ce i-ai putea spune iar el nu va sti niciodata cum te-ai simtit in acel moment.

Cainele si pisica

E adevarat ca aceste doua animalute nu se prea iubesc…la inceput. Daca ai avea si caine si pisica ai sti ca, acestea se cearta, se impaca, se fugaresc, se musca insa la final sunt cei mai buni prieteni, pentru ca isi permit orice unul cu celalalt.

Sexul de dupa? Dumnezeiesc

Nu puteam sa scap din vedere si sexul pasional de care vei avea parte dupa o cearta nebuna. Cand iti vine efectiv, sa rupi hainele de pe el si sa-i musti fiecare bucatica de piele. Bucura-te de partenerul tau in toate felurile posibile.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus