Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cele 3 puncte G ale barbatilor

Cele 3 puncte G ale barbatilor

1. FRENUL
Frenul (frenulum) este o bucata subtire de carne situata pe partea inferioara a penisului, care uneste corpul acestuia de gland. Popular, i se spune si „ata”. Atingand aceasta zona cu degetul sau cu buzele, poti induce senzatii extatice iubitului tau. Aici se afla numeroase terminatiuni nervoase, care devin foarte sensibile cand penisul este erect.

2. PERINEUL
Perineul este pielea dintre penis si anus, de asemenea un centru al placerii pentru orice barbat. De asemenea, stimularea perineului ajuta la mentinerea erectiei si impiedica ejacularea precoce. Freaca-l usor sau mai aspru, in functie de cum ii place iubitului tau.

3. PROSTATA
Cel de-al treilea punct G masculin este prostata, glanda aflata la intersectia aparatului urinar cu cel genital. La un barbat de 20 de ani, prostata seamana cu o castana, ca volum si ca forma, si se mareste odata cu trecerea anilor. Cum poti ajunge sa atingi prostata? Pai, intr-un singur mod, care multora nu li se pare prea gratios: introducand un deget bine lubrifiat in anus. Miscand degetul „prin zona”, o sa descoperi la un moment dat umflatura cu pricina. Putinii barbati care accepta sa fie astfel stimulati descopera valuri de placere la care ceilalti nici nu viseaza. Este un fapt fiziologic.

Acum ca stii care sunt punctele-cheie pentru a-i produce placere maxima, depinde de tine daca alegi sa-l atingi in interior sau nu. Si de el, desigur. Unii parteneri, mai ales cei care sunt implicati intr-o relatie de lunga durata, indraznesc sa se exploreze unul pe celalalt in cele mai intime locuri. Exista un singur mod prin care poti sa afli pana unde e dispus sa mearga iubitul tau: intreaba-l direct. In niciun caz, nu porni in cautarea prostatei din proprie initiativa. S-ar putea sa-l sochezi rau de tot! Discutati deschis ca sa descoperiti ce va place si ce nu, apoi experimentati impreuna.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus