Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cele 4 stadii ale iubirii lui

Cele 4 stadii ale iubirii lui

1. Inceput de indragosteala

Cum se manifesta: In general, exista doua categorii: barbati timizi, care cand sunt indragostiti nu-si gasesc cuvintele potrivite, si barbati care, dimpotriva, turuie ca si cand le-ar sti pe toate. Si asta pentru ca vor sa te impresioneze.

  • Ce trebuie sa observi: Un tip increzator in propriile forte apare cu tot felul de pretexte, doar pentru a te atinge. Daca totusi are momente de nesiguranta, s-ar putea sa fie preocupat de aspectul lui exterior. O sa vezi ca in permanenta se aranjeaza cate un pic; isi trece nervos mana prin par sau isi umezeste deseori buzele.

2. Iubire mare

Cum se manifesta: In acest stadiu, incepe sa te introduca in propriul lui univers. Te va familiariza cu activitatile lui preferate, fie ca e vorba despre jogging, sah sau filme. Deja prefera sa stea cu tine decat sa iasa cu prietenii lui in oras.

  • Ce trebuie sa observi: Pe langa faptul ca te va sorbi din priviri (stim, suna a cliseu dar chiar este un indiciu), isi va dori sa te atinga tandru. Sa nu te miri daca iti va indeparta atent suvitele rebele sau te va mangaia usor pe obraz.

  3. Indragostit pana peste urechi

Cum se manifesta: Ai putea crede ca cea mai tare experienta sexuala este cea pe care o traiesti la inceputul relatiei, in perioada romantica. Vei fi suprinsa sa afli ca sexul devine mult mai bun atunci cand un barbat este cu adevarat indragostit. Adica, nu este manat doar de pasiune si de dorinta de a te cunoaste fizic, ci de dorinta de a-ti dovedi sentimentele lui de iubire.

  • Ce trebuie sa observi: Desi partidele de amor sunt, in acest stadiu, mai mult decat intense, manifestarile publice de afectiune (tinutul de mana, sarutarile, mangaierile) se vor imputina. Dar nu te speria, e ceva normal!

4. Gata de marele pas

Cum se manifesta: Daca un barbat este convins ca sunteti sortiti unul altuia, va face tot posibilul ca sa te faca sa te simti ca-ntr-o echipa. Tu vei fi prima persoana careia ii va cere parerea atunci cand trebuie sa ia decizii importante. S-ar putea sa nu mai fie insa la fel de deschis ca si la inceput; nu de alta, dar crede ca deja tu cam stii ce gandeste el.

  • Ce trebuie sa observi: Daca iti imita involuntar gesturile si comportamentul inseamna ca are ganduri mari in ceea ce te priveste. Legatura dintre voi este atat de puternica, incat in mod inconstient miscarile lui vor deveni complementare cu ale tale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus