Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cele mai bune afrodisiace pentru femei

Cele mai bune afrodisiace pentru femei

Ca dovada ca lista cu cele mai bune afrodisiace pentru femei este una utila sta faptul ca plantele medicinale cel mai des utilizate sunt tocmai cele care stimuleaza apetitul erotic.

Ginkgo biloba

Flavonoidele (au un puternic efect antioxidant) si terpenoidele (dilata vasele de sange, prin marirea cantitatii de oxid nitric) sunt cele doua substante continute de Ginkgo Biloba asociate cu intensificarea apetitului sexual. In plus, aceasta planta este utilizata de sute de ani in medicina chineza, ca remediu pentru tulburarile circulatorii si a afectiunilor respiratorii. Combinate aceste efecte sunt un stimulator al apetitului sexual, benefic ambelor sexe.

Ginseng
Utilizat de sute de ani pentru tratarea diferitelor afectiuni, ginsengul este corelat cu cresterea activitatii sexuale. Astfel, planta imita efectele dopaminei (hormon ce creste pulsul si tensiunea arteriala) si al oxidului nitric. Remarcabil este faptul ca medicina orientala traditionala are la baza diferite varietati ale plantei, fiecare cu o alta specializare. Din acest motiv, cele mai benefice pentru stimularea libidoului sunt considerate a fi ginsengul rosu coreean si cel siberian.

Epimedium
Planta functioneaza ca un adevarat hormon sexual. Epimedium poate stimula libidoul femeilor ce au deficiente de androgen. Denumit popular „iarba caprei agitate“, efectele afrodisiace au fost constatate initial de un pastor in turma sa de capre, care pascuse accidental aceasta planta. Epimedium contine o substanta numita icarina, care mareste productia de oxid nitric. Acesta creste fluxul de sange si relaxeaza muschii.

Ideal este ca toate aceste preparate sa fie cumparate doar din magazinele naturiste, iar utilizarea lor sa fie facuta doar cu sfatul medicului.

Afla si de ce tratamente naturiste poti beneficia folosind lacramioarele

Daca esti sincera cu tine vei intelege de ce o lista cu cele mai bune afrodisiace pentru femei este nu doar utila, ci si necesara. Pe lista cu cele mai bune afrodisiace pentru femei sunt cateva plante cu efecte exceptionale, pe care trebuie sa le iei in calcul ca solutii ideale pentru a reaprinde pasiunea din dormitor.

Ca dovada ca lista cu cele mai bune afrodisiace pentru femei este una utila sta faptul ca plantele medicinale cel mai des utilizate sunt tocmai cele care stimuleaza apetitul erotic. Aceste plante actioneaza direct asupra sistemului nervos central si stimuleaza libidoului readucand in viata unui cuplu apetitul sexual. Cele mai bune afrodisiace pentru femei sunt necesare in conditiile in care acest aspect esential al vietii de cuplu este extrem de sensibil la multe din problemele cotidiene moderne. Stresul, alimentatia incorecta, oboseala ucid interesul sexual, la toate acestea adaugandu-se monotonia vietii de cuplu, complicatiile relatiilor si, nu in ultimul rand, inhibitiile personale.

Astfel, lista cu cele mai bune afrodisiace pentru femei, in fapt combinatii de plante, disponibile sub forma suplimentelor naturiste, ceaiuri sau a altor preparate naturiste din plante, este un instrument util.

Maca (Lepidium meyenii)
Una dintre cele mai cunoscute plante asociate cu stimularea libidoului, maca a fost mereu corelata cu cresterea calitatii spermei. Este inca utilizata ca metoda naturala de combatere a infertilitatii. Legenda spune ca razboinicii incasi ingerau maca inainte de a lupta, pentru a deveni mai puternici. Mai tarziu, planta a fost interzisa pentru a proteja femeile din cetatile cucerite. Pentru femei maca este un puternic vasodilatator local, determina relazare generala si genereaza o placuta stare de confort, fara nici unfel de efecte adverse sau dependenta.

Rhodiola rosea (Radacina de aur)
Rhodiola rosea e recunoscuta pentru calitatile ei de exaltare a starii de spirit. Oamenii au descoperit faptul ca aceasta planta poate diminua considerabil depresia. Totodata, ea mareste performanta fizica si mentala. Efectul afrodiziac este determinat de cresterea secretiei de dopamina si de serotonina.

Afla restul listei cu cele mai bune afrodisiace pentru femei pe pagina urmatoare

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus