Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cele mai frecvente fantezii sexuale

Cele mai frecvente fantezii sexuale

Oricine are fantezii sexuale, fie ca e barbat sau femeie, fie ca recunoaste sau nu. Ele sunt parte a sexualitatii umane, doar ca lumea nu prea vorbeste despre ele, fiind considerate chiar si in zilele noastre un subiect tabu. Si nu numai ca nu sunt impartasite partenerului de viata (mai ales de catre femei), dar fanteziile erotice nu sunt nici intelese de majoritatea dintre noi. Iata ce semnifica fantasmele sexuale pe care le au cel mai des atat femeile, cat si barbatii:

  • SEX CU CINEVA DE ACELASI SEX. Contrar banuielilor tale, aceasta este o fantezie foarte des intalnita atat la barbati, cat si la femei, si, de cele mai multe ori, nu tradeaza o inclinatie catre homosexualitate. Aproximativ o treime dintre femeile heterosexuale se imagineaza facand sex cu femei, dar nu din cauza vreunei tendinte reprimate de lesbianism, ci din dorinta reala de a avea contacte sexuale blande si tandre – adica asa cum nu au avut cu partenerii-barbati de pana acum.
  • SEX CU FORTA (CHIAR VIOL). Se pare ca aceasta este una dintre fantasmele majoritatii femeilor. Asta nu inseamna ca ele chiar vor sa fie violate. Aceasta fantezie apare la femeile care se simt intr-o oarecare masura vinovate ca fac sex si care, din aceasta cauza, isi inhiba sexualitatea. Practic, fantezia le permite sa isi deroge responsabilitatea actului, sa poata spune: „nu sunt eu vinovata ca fac asta”.
  • IN PAT CU O VEDETA. Peste 50% dintre femei au o astfel de fantezie sexuala, dar nici barbatii nu sunt straini de fantasma de a face sex cu o persoana celebra. De cele mai multe ori, femeile care viseaza sa faca amor cu actorul sau cantaretul preferat sunt implicate in relatii stabile si de lunga durata, iar scenariul pe care si-l imagineaza reprezinta modalitatea cea mai „sigura” de evadare intr-un „adulter”.
  • AMOR IN GRUP. Este una dintre cele mai comune fantezii care apar atat la femei, cat si la barbati (sexul in trei fiind de fapt cea mai frecventa fantasma sexuala a barbatilor). De obicei, persoana se imagineaza in centrul atentiei a doua sau mai multe personaje de sex opus, iar fantezia tradeaza faptul ca, in viata reala, persoana in cauza se simte ignorata de anturaj (nu doar in plan erotic).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus