Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cele mai jenante situatii in pat

Cele mai jenante situatii in pat

Sexul, prin definiţie, este jenant. Eşti goală şi vulnerabilă alături de un bărbat pentru care ai sau nu ai sentimente (uneori, pe care abia îl cunoşti). Ţi s-a întâmplat vreo data să te loveşti de o situaţie jenantă în pat? Află că nu eşti singura femeie căreia i s-a întâmplat acest lucru. În viaţa reală, sexul nu este o serie de scene romantic executate ca în filme. Haide să aflăm împreună care sunt cele mai jenante situaţii în pat de care femeile de pretutindeni s-au lovit până în prezent.

1. Orgasmul nesincronizat – oricât de bun ar fi partenerul tău la pat, ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să îţi fi dorit ca actul sexual să dureze mai mult. Atât tu cât şi partenerul tău trebuie să acceptaţi faptul că femeile ajung la orgasm mai greu şi că această situaţie jenantă nu ar trebui să vă surprindă.

2. Flatulaţiile – potrivit experţilor, o persoana are gaze, în medie, între 15 şi 20 de ori într-o zi, iar frecarea cauzata de actul sexual poate spori acest numar considerabil. Dacă acest lucru ţi se întâmplă şi ţie, fă haz de necaz şi schimbă subiectul.

3. Sugestiile nepotrivite – doar pentru că vă iubiţi, asta nu înseamnă că treuie să fiţi mereu de acord cu propunerile sexuale ale celuilalt. Atunci când el îţi sugerează ceva cu care tu nu te simţi confortabilă, apetitul tău sexual începe să scadă. Dar înainte de a-l refuza, gândeşte-te dacă poţi transforma propunerea lui în ceva ce îţi face şi ţie plăcere. Chiar dacă îl refuzi, felicită-l pentru imaginaţia sa.

4. Micile accidente – există o diferenţă între sexul mai dur şi micile accidente care provoacă dureri neplăcute. Fie că este vorba de o muşcătură sau o zgârietură cu unghiile, este bine să tratezi rana imediat. A doua regulă este să râzi împreuna cu partenerul tău despre cele întâmplate.

5. Lipsa apetitului sexual – unul din momentele jenante trăite de multe femei este reprezentat de dorinţa sexuala a unuia şi lipsa de chef a celuilalt. Deseori, putem lua acest refuz sexual ca pe o ofensă şi este foarte important să ţi minte că acest “nu” nu înseamnă “nu te plac”. Este perfect normal ca unul din voi să refuze ocazional o partidă de sex. Ţi se poate întâmpla uneori să treci printr-o perioadă mai dificilă sau să ai o zi proastă şi ultimul lucru la care te gândeşti e cum să îi provoci plăcere partenerului.

6. Cineva intră peste voi – dacă eşti părinte şi mai ales mamă, cu siguranţă eşti terorizată de ideea de a fi întreruptă în dormitor de cel mic. De multe ori, copilul poate crede că scena la care a fost martor este o ceartă sau o bătaie. Încearcă să îi alungi aceste temeri şi să îi explici că adulţii căsătoriţi au diferite metode de a-şi arăta afecţiunea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus