Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cele mai sexy 2 lucruri pe care le poti spune in pat

Cele mai sexy 2 lucruri pe care le poti spune in pat

Pe langa pozitie sexuala, mai exista ceva care face ca o partida de sex sa devina din buna, cea mai buna: cuvintele pe care le rostesti. „Sa spui sau sa auzi cuvinte cu incarcatura erotica creste nivelul de dopamina, ceea ce are un rol major in excitarea sexuala”, explica sexologul Ian Kerner. „Cuvintele excitante surprind si transmit cel mai bine intensitatea emotionala si fizica a experientei sexuale”.

Suna grozav, dar ce ai putea sa spui in valtoarea pasiunii ca sa nu pari ridicola? „Majoritatea femeilor nu sunt sigure ce anume suna sexy, asa ca prefera sa nu spuna nimic”, afirma sexologul american Logan Levkoff. Mare greseala! Pentru ca simplul fapt de a-ti exprima verbal placerea o intensifica si mai mult. Ca sa nu mai zicem despre cat de flatat o sa se simta iubitul tau cand aude ca te face sa te simti atat de bine.

Pentru placerea lui

Intr-unul din numeroasele sondaje Cosmo despre sex, barbatii au marturisit ca ceea ce-i aduce cel mai aproape de extaz e sa auda o femeie spunandu-le ca ajunge la orgasm. „I’m coming”, spune americanul, sau, am zice noi: „Imi dau drumul”. Te gandeai la ceva mai sofisticat sau mai porcos? Nu. Doar trei cuvinte. Atat de simple, dar atat de puternice.

De ce ii excita atat de mult? „Sa-i spui unui barbat ca te-a adus la orgasm e cel mai mare compliment pentru orgoliul lui”, explica sexologul Logan Levkoff. Astfel, are dovada ca te satisface. In plus, barbatii au tendinta sa ajunga la orgasm mai repede decat femeile, iar spunandu-le unde te afli tu, le permite sa se lase si ei in voia orgasmului. Si ce vrei mai mult de la o partida de sex decat sa ai orgasm simultan cu iubitul tau?

Pentru placerea ta

Ce-ar trebui sa spui ca sa-ti intensifici tie placerea in pat? Ei bine, femeile au nevoie de ceva mai putin… animalic. Pentru ele, cel mai excitant e sa dea glas senzatiilor pe care le traiesc. „Lucruri ca: «Imi place cand ma saruti pe gat» sau «Imi place sa-mi atingi sanii» amplifica si mai mult experienta sexuala”, explica sexologul Ian Kerner. E ca si cand ai manca un desert delicios – sa spui cat de bun este il face sa devina si mai gustos.

In plus, verbalizarea senzatiilor te ajuta sa ramai conectata la moment. Daca mintea ta incepe sa cutreiere pe alte meleaguri, spunand ce simti in secunda aceea te ajuta sa te concentrezi asupra sexului. Iar partenerul tau se va simti ca un „zeu al sexului” – are confirmarea ca ce face, face bine, asa ca o sa continue in acelasi stil.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus