Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Chirurgia intima poate imbunatati activitatea sexuala

Chirurgia intima poate imbunatati activitatea sexuala

Chirurgia intima poate rezolva problemele sexuale care apar in viata de cuplu. Impotenta, disfunctiile erectile sau frigiditatea pot aparea ca urmare a stresului, a problemelor de sanatate sau a lipsei de timp alocat partenerului. La femei, marirea suprafetei punctului G si clitoroplastia se numara printre interventiile „la moda” practicate de dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.

Ce este punctul G?

Despre controversatul punct G s-a vorbit indelung. Astfel, in timp, s-au format mai multe tabere, unii specialisti sustinand ca nu exista acest asa zis punct G, in timp ce altii sugereaza ca, in realitate, punctul G este o zona G, de o excitabilitate ridicata, care poate duce la orgasm prin simpla stimulare. Denumirea de punct G a fost data dupa medicul german Grafenberg, care a ajuns la concluzia ca in vaginul femeii, la circa 5 cm de meatul urinar, exista pe peretele anterior o arie de excitabilitate extrema, care poate duce la orgasm. Studiile realizate in urma depistarii punctului G au relevat faptul ca 7 din 10 voluntare prezinta aceasta zona erogena.

Stimularea punctului G prin injectarea de acid hialuronic

La unele femei, punctul G este usor de depistat, in timp ce la altele acest punct este mai greu de gasit. In scopul stimularii punctului G, dr. Calin Dobos aplica o tehnica ce marireste suprafeta in care acesta este localizat, astfel incat depistarea si stimularea punctului G sa se realizeze mult mai usor.

Tehnica presupune injectarea de acid hialuronic sub mucoasa, in anestezie generala scurta sau in anestezie locala. Rezultatul – punctul G devine mult mai evident prin palpare – este vizibil in cateva zile.

Astfel, femeia va ajunge la o stare crescuta de excitabilitate in timpul actului sexual, va experimenta orgasme mai intense si, implicit, vieta ei sexuala se va imbunatati.

Frigiditatea – tratata prin clitoroplastie

Clitoroplastia este o interventie chirurgicala care are ca scop obtinerea unei expuneri mai mari a clitorisului si este o tehnica folosita in tarile dezvoltate ca metoda de tratament a frigiditatii.

Interventia presupune indepartarea excesului de mucoasa acoperitoare din jurul clitorisului, cu o crestere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o crestere si o prelungire a intensitatii orgasmului, explica dr. Calin Dobos.

Clitoroplastia se face de obicei in anestezie locala sau anestezie locala de scurta durata, cu radioplasma Ellman, ceea ce asigura o vindecare rapida postoperator.

De asemnenea, printr-o serie de interventii, zonele de mare sensibilitate si stimulare pot fi si ele supuse unor transformari, care sa faca femeia sa-si intensifice si sa prelungeasca placerea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus