Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Codul manierelor elegante in pat

Codul manierelor elegante in pat

Aşa că mai bine înlocuim zicala asta cu alta mai înţeleaptă: ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face! Deci fără mişcări bruşte, apariţii neîngrijite, gesturi şi decoruri care l-ar surprinde neplăcut pe partenerul tău de suflet şi de pat. Dar să intrăm în detaliu!

Igiena e sfântă!

Sub nici o formă şi sub nici un pretext nu te cuibări lângă iubitul tău (mai ales lângă un nou iubit) neepilată şi neferchezuită prin toate… cotloanele. Când intuieşti că urmează hârjoneala, spală-te bine ştii tu unde cu un săpun cu pH neutru şi apă călduţă. Şi, desigur, trebuie să ţi se răspundă cu aceeaşi consideraţie în materie de igienă. Asta, dacă nu doreşte domnul altcumva, că nu-i exclus! Legenda spune că marele Napoleon îi poruncea soţiei sale Joséphine ca nu cumva să se spele înaintea rendez-vous-urilor lor erotice întrucât adora mirosul natural de… femeie. Află însă că nu sunt prea mulţi Napoleoni pe lume!

Ghidează-l cu tact!

E de prost-gust ca un bărbat să împingă capul partenerei sale către zona lui intimă din dorinţa de a primi sex oral, dar la fel de vulgar e ca femeia să facă acest gest, mai ales când se află la primele întâlniri erotice cu cineva. După ce vă cunoaşteţi mai bine, treacă-meargă: veţi şti exact care sunt limitele, ce-l incită şi ce-l inhibă pe celălalt, dar, când amorul e fraged, gesturile trebuie să fie mai delicate. Ca să înţeleagă că n-ai zice nu unei apropieri de acest fel, când iubitul îţi sărută pântecul, dă „sonorul“ mai tare şi ridică un pic bazinul, semn că eşti dornică de puţină tandreţe… orală.

Fără martori… blănoşi!

O amică mi-a povestit o întâmplare acum hazlie: în toiul acţiunii, iubitul ei s-a oprit brusc din… treabă şi i-a zis: nu mai pot, se uită la mine! Ea a sărit ca arsă, a crezut că a intrat vreun hoţ peste ei în dormitor, dar nu, era doar Kuki, bişonul personal, ce nu găsise altceva de făcut decât să dea din coadă şi să-l privească ţintă pe amorezul stăpânei. L-au dat afară din cameră, au reluat de unde rămăseseră, dar la următoarea întâlnire Kuki a fost exilat cu premeditare din camera de nebunii, că bietul căţel nu pricepuse neam că nu-i frumos să te holbezi la oamenii care fac sex. În momentele fierbinţi, nici fotografiile la vedere, cu mama, tata, fratele sau bunica, nu fac bine preludiului. Dimpotrivă.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus