Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cum agati un tip la o petrecere

Cum agati un tip la o petrecere

Nuntă, botez, petrecere de Crăciun, revelion sau pur şi simplu o onomastică – acestea sunt petreceri la care mergi singură dar de la care poţi pleca însoţită. Nu pierde timpul şi pune mâna pe un iubit data viitoare când mergi la o petrecere.

În cazul în care nu ştii cum, îţi dau eu câteva idei despre cum agăţi un tip la o petrecere. 

1.Alege o ţinută wow! În funcţie de genul petrecerii la care mergi, alege o ţinută care te va face să ieşi în evidenţă. Ai grijă să nu ieşi în evidenţă ca fiind “prietena cea nebună”. Alege haine care să-ţi scoată corpul în evidenţă, nu să-l lase la vedere. Nu e bine să exagerezi, dar nici să fii atât de banală încât să te pierzi în mulţime.

Citeste si: Barbati care trebuie evitati

2.Discută cu persoane necunoscute – de preferat bărbaţi care îţi plac. Dacă eşti o persoană timidă este mai greu, dar nu imposibil. Mergi la el şi începe tu conversaţia. Dacă eşti la o nuntă poţi începe o discuţie despre miri, la o onomastică discutaţi despre sărbătorit, şi tot aşa. Arată-i că eşti sociabilă şi inteligentă, ăsta este primul pas.

3.Zâmbeşte. Nu sta într-un colţ sau la masă încruntată. Eşti la o petrecere, iar la petreceri oamenii se distrează. Uită-te spre tipul de care eşti interesată şi zâmbeşte. Vei vedea ce putere are zâmbetul tău!

Citeste si: Ce vor barbatii de la femei, dar nu spun niciodata

4.Ai grijă cât bei! La orice petrecere există open bar, iar acesta te poate face simpatică şi amuzantă, sau “fata care are probleme cu băutura”. Nu exagera, opreşte-te din băut când trebuie. Încheie seara aşa cum ai început-o: cu clasa!

5.Dansează. Nu aştepta să fii invitată, nu mai e la modă. Simte-te bine pe ringul de dans şi ochii lui se vor fixa pe tine. Fii relaxată şi stăpână pe tine şi pe mişcările tale. Fii sigură că te vei trezi cu el dansând chiar lângă tine.

Citeste si: Cum iti dai seama ca el este cel cu care te vei marita (I)

6.Da-i numărul de telefon. Nu uita să-i ceri numărul de telefon, asta doar dacă eşti sigură că vrei să-l mai vezi după petrecere.

În concluzie, un look deosebit, conversaţia, zâmbetul, dansul şi puţină băutură sunt formula magică pentru a agăţa un tip la o petrecere.

Tu ce părere ai? Cum agăţi un tip la o petrecere? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus