Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum ii arati ca il placi

Cum ii arati ca il placi


Poate fi greu să îi arăţi unui bărbat că îl placi fără să devii emotivă şi să te fâstâceşti. Dificultatea constă în găsirea unui echilibru între a părea prea insistentă şi a fi atât de subtilă încât el nici nu îşi dă seama că îl placi. Dacă vrei să îi arăţi unui bărbat că este pe placul tău, trebuie să ajungi să îl cunoşti câte puţin, fără să pari disperată după atenţia lui.

Caută interesele comune

Trebuie să descoperi care sunt lucrurile care vă leagă şi pentru care vă pasionează. Suprinzător, v-ar putea uni şi ura pentru anumite lucruri. Dacă nu aveţi prea multe lucruri în comun, este timpul să învăţaţi unul de la celălalt şi poate vei ajunge să descoperi că şi ţie îţi plac anumite lucruri care îi plac şi lui. Dacă nu, nu strică să te prefaci un pic mai mult că ţii şi tu cu echipa lui preferată de fotbal.

Muzica uneaste.

În cazul în care el are alte gusturi muzicale, îi poţi cere nişte recomandări. Gusturile culinare vă pot apropia şi ele. Dacă amândoi sunteţi fani sushi, aranjaţi o întâlnire la un restaurant cu specific chinezesc.

Cunoaşte-i prietenii

Secretul pentru a ajunge la inima unui bărbat este să îi respecţi prietenii şi să obţii simpatia lor. Dacă ei te plac, el cu siguranţă va deveni mai ataşat de tine. Fii amabilă cu prietenii lui şi arată-le că eşti o persoană degajată, deschisă la orice fel de discuţii şi astfel îţi vei demonstra interesul faţă de el. Char dacă prietenii lui te plac, ai grijă să nu ieşi cu ei de fiecare dată, mai ales când îşi planifică ieşiri ca între băieţi.

Fă-i favoruri mărunte

După ce ajungi să îl cunoşti puţin, te poţi oferi să îi aduci ceva bun de mâncare sau să îl duci cu maşina undeva dacă trebuie să ajungă urgent într-o anumită locaţie. Acestea sunt gesturi mici de prietenie care vă apropie şi care îi arată că simţi ceva pentru el şi că se poate baza pe tine în orice situaţie. Trebuie să ai grijă să existe totuşi un echilibru: nu îi accepta chiar orice rugăminte şi nu fi tu singura care face favoruri în relaţia voastră.

Fii atentă la aspectul tău fizic

Atunci când te îngrijeşti mai mult, bărbaţii îţi dau seama că faci un efort să arăţi bine pentru ei. Fii tu însăţi, dar ai grijă la ce haine porţi şi cât de îngrijit este părul tău. Nu trebuie să porţi rochii mulate şi tocuri dacă te invită la o plimbare în parc, dar un machiaj uşor de zi îi va sugera că eşti o persoană îngrijită.

Flirtează cu el

Este cea mai bună metodă ca el să îşi dea seama că îl placi. Fii subtilă şi nu exagera cu complimentele. Tachinează-l, spune glume, zâmbeşte-i mereu când ai ocazia. Şopteşte-i lucruri la ureche cu o voce suavă. Dacă el îţi răspunde cu aceeaşi monedă, poţi fi sigură că şi el te place la fel de mult.

De ce gandesc femeile si barbatii diferit
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus