Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum il faci sa te doreasca mai mult

Cum il faci sa te doreasca mai mult

 

Nu trebuie să fii expertă în relaţii pentru a şti cum să faci un bărbat să se ţină după tine. Bărbaţii sunt diferiţi faţă de femei, aşa că nu te aştepta să gândească la fel ca tine. Şi pentru ca o relaţie să nu se răcească, trebuie în mod constant să îl faci să te dorească.

1.Fii naturală. Nu te mai chinui să fii tot timpul aranjată ca o păpuşă, să fii machiată perfect şi să-ţi arate părul de parcă abia ai ieşit de la coafor. Deşi e greu de crezut, bărbaţilor le place să vadă şi faţa naturală a femeilor. Nu spun să nu te aranjezi, dar fă-o în aşa fel încât să fii naturală. O ieşire în club, sau o petrecere, necesită un machiaj mai puternic şi o cantitate mai mare de fixative în păr. Dar pentru mers la un film, sau la o cafea, încearcă să fii pe cât se poate de naturală.

2.Nu insista prea mult. Urmează acest sfat şi o să te dorească mai mult. Nu insista cu mesaje prin care îi spui ce mult îl placi, nu îi arăta că alergi după el. Trebuie să arăţi relaxată în prezenţa lui şi la fel va fi şi el. Şi nu uita că bărbaţilor nu le plac femeile cicălitoare, insistente sau plângăcioase, aşa că încearcă să scapi de aceste obiceiuri dacă vrei ca el să te dorească şi să nu-şi piardă imediat interesul.

Citeste si: Cum sa-i arati ca il iubesti

3.Nu fii prea pretenţioasă. Dacă îi laşi impresia că trebuie să se îmbrace într-un anumit fel când iese cu tine, sau că ar trebui să câştige mai mult pentru că doreşti să mergeţi în locuri foarte scumpe, atunci sigur va ieşi foarte curând din relaţie. Bărbaţii evită femeile pretenţioase sau mofturoase.

Citeste si: Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

4.Nu suna prima. Această regulă este de aur! Nu-l suna tu prima pentru că va înţelege că eşti disperată, sau că îl plăci mai mult decât te place el pe tine. Lasă-l să muncească puţin, bărbaţilor le place asta la începutul unei relaţii. Vânătoarea este importantă pentru ei, aşa că lasă-l să alerge putin după tine.

5.Fii amabilă cu prietenii lui. Chiar dacă nu-i suporţi, încearcă să nu-I arăţi şi lui asta. Nu e nevoie să fii cea mai bună prietenă a lor, e suficiet să fii doar amabilă. Bărbaţilor le plac femeile ce le respectă prietenii, colegii şi familia.

Citeste si: Cum ii cuceresti prietenii in 3 pasi

Dacă urmezi aceste sfaturi îl vei impresiona prin naturaleţea ta, prin firea ta prietenoasă şi relaxată.

Ce altceva mai poţi face pentru ca el să te dorească mai mult?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns